Η Φαίη μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσεις τον πιο «απαγορευτικό» χρωματικό συνδυασμό

Πριν μερικά χρόνια ο συνδυασμός καφέ χρώματος με μαύρο ήταν απαγορευτικός. Τα χρόνια πέρασαν, η μόδα άλλαξε και φέτος αυτή η μείξη χρωμάτων όχι μόνο δεν είναι απαγορευτική αλλά επιβάλλεται κιώλας στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Η Φαίη μας λατρεύει αυτά τα δύο χρώματα και τα συνδυάζει τακτικά στις εμφανίσεις της.

#1. Μια πιο ανοιχτή απόχρωση καφέ, το αγαπημένο μας camel, ταιριάζει ιδανικά με μια μαύρη φούστα σαν αυτή που φοράει και η Φαίη μας. Κάνε αυτόν τον ανατρεπτικό συνδυασμό και μην φοβάσαι! Ταιριάζει απόλυτα…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο
Instagram.

Lace for me.. Κάνε like κ κέρδισε το @lace___official σύνολο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 20 Νοέ, 2019 στις 11:10 πμ PST

#2. Το καρό φόρεμά της Φαίης έχει μέσα διάφορα χρώματα όπως καφέ, μουσταρδί, λευκό και μπεζ. Όλες οι γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται με τα μαύρα μποτίνια της Φαίης και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ! Πρόσθεσε αν θέλεις μια μικρή μαύρη ζώνη για να ολοκληρωθεί το look τέλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δωρακι Κάντε like για να κερδισετε το @desiree_fashion φορεμα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 20 Οκτ, 2019 στις 10:38 πμ PDT

#3. Τα μάξι μακρυμάνικα φορέματα είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν. Η Φαίη μας συνδυάζει το δικό της με καφέ ζώνη και καταρρίπτει ακόμα έναν μύθο, που θέλει τη ζώνη μας να ταιριάζει χρωματικά με τα παπούτσια. Η Φαίη φοράει μαύρη τσάντα και μποτάκια και εντυπωσιάζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ομορφιές μου κάντε like κ mention δυο φιλες σας κ κερδίστε το total σύνολο @docaofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 18 Οκτ, 2019 στις 12:29 μμ PDT

#4. Σε αυτό το look η Φαίη μας καταρρίπτει πολλούς μύθους. Συνδυάζει καφέ με μαύρο, animal print με πουά και δείχνει υπέροχη! Τόλμησε και εσύ να κάνεις mix & match συνδυασμούς και προσπάθησε να «δέσεις» το look σου αρμονικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πουά με animal print; Γιατί όχι; Κάντε like για να κερδισετε το σύνολο @desiree_fashion ***Το παντελόνι έχει φοβερό στρώσιμο!!!! Foto @mariadelakou Styling #eirinivassou Make up @gogo_nikiforaki Hair @stefanos.vasilakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 20 Σεπ, 2019 στις 9:20 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ είναι τα κοσμήματα που θα θέλεις να φοράς σε όλες τις γιορτές!- Θα τα λατρέψεις και αποτελούν και την τέλεια ιδέα για δώρο

7 γρήγορα tricks για να δείχνει το look σου πιο ελκυστικό και σικ! (VIDEO)- Ακολούθησε αυτά τα εύκολα tips και θα μας θυμηθείς!

Θες να πάρεις μια πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί στις γιορτές; ΑΥΤΕΣ οι 4 stars σου δείχνουν τα πιο glamorous trends!

Keywords
Τυχαία Θέματα