Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κανείς απ’ το Παλάτι δεν επικοινωνεί μαζί τους – Αποκαλύψεις για την «απομόνωση» του ζευγαριού

17:34 21/11/2019 - Πηγή: People

«Μια οικογένεια χωρισμένη στα δύο». Αυτός είναι ο τίτλος του εξωφύλλου του αμερικανικού People που με αποκλειστικό ρεπορτάζ του καταγράφει την πραγματική διάσταση των εξαιρετικά τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Βάσει του ρεπορτάζ, κανείς από το Παλάτι δεν επικοινωνεί με το νεαρό ζευγάρι, παρά μόνο για τα τυπικά και τις βάσει πρωτοκόλλου υποχρεώσεις τους, ενώ η απομόνωση που βιώνουν τους τελευταίους μήνες είναι μεγαλύτερη απ’ όσο ακόμη

και τα επικριτικά tabloids μπορούν να περιγράψουν.

Τέλος εποχής: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ διαχωρίζει επίσημα τη θέση του από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Το τελευταίο επιβεβαιώνει και ο στενός φίλος του πρίγκιπα, Tom Bradby, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έκανε τις συνεντεύξεις με τον Χάρι και τη Μέγκαν στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: An African Journey.

View this post on Instagram

When Prince Harry and Meghan Markle reunited with Prince William and Kate Middleton for Remembrance Day events earlier this month, there was no mistaking that the space between them went beyond protocol. "There is a divide between the four of them," a source tells PEOPLE in this week’s cover story. "It’s hard for people to digest, because everyone wants them to be such a unit." Tap the bio link for the full story.

A post shared by People Magazine (@people) on Nov 20, 2019 at 5:19am PST

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, παρά το συναισθηματικό κομμάτι της συνέντευξης, όπου η Μέγκαν μιλούσε για τον πόνο που βιώνει ως νέα μητέρα από τις απανωτές επιθέσεις του Τύπου και ο Χάρι εξηγούσε την απόγνωση που νιώθει στην προσπάθειά του να προστατεύσει εκείνη και τον μικρό Άρτσι από το άδικο bullying των tabloids, ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε στις σχέσεις του με το Παλάτι.

Καμία προσέγγιση δεν υπήρξε, καμία προσπάθεια να αναθερμανθούν σχέσεις με το έτερο ζεύγος των Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον και γενικώς το ζευγάρι μοιάζει απομονωμένο, χωρίς να δέχεται επισκέψεις ή έστω να διατηρεί επικοινωνία με τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.

Η αλήθεια είναι -και βάσει και άλλων δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα- ότι οι αποκαλυπτικές συνεντεύξεις τόσο της πρώην ηθοποιού, όσο και του πρίγκιπα, μάλλον δημιούργησαν ενόχληση στη Βασίλισσα και τον γιο της Κάρολο, παρά εξομάλυναν τα πράγματα. Επίσης, η απόφαση του Χάρι να κινηθεί νομικά εναντίον κορυφαίων tabloids φημολογείται ότι δεν βρήκε ποτέ σύμφωνη την Ελισάβετ, όπως και η έκρηξη του εναντίον δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αφρική.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η απόφασή τους για τα φετινά Χριστούγεννα ίσως σημάνει ρήξη με το Παλάτι

Η απόφασή τους να περάσουν τα Χριστούγεννα μακριά από τη Βασιλική Οικογένεια φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και εκτός από δυσαρέσκεια, πλέον έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στο Μπάκιγχαμ για την εξέλιξη των σχέσεων τους, αλλά και του Πρίγκιπα Χάρι (και αναφορικά με τα καθήκοντά του), ειδικώς.

«Σε ανθρώπινο επίπεδο δε νομίζω ότι κανείς από τους δυο τους μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αυτή τη στιγμή, είναι σε εξαιρετικά κακή ψυχολογία, πολύ ευάλωτοι και πολύ πληγωμένοι. Όλοι απλώς ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν από τις διακοπές των Χριστουγέννων πιο δυνατοί από ποτέ. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ίσως επιτέλους ξεδιαλύνουν ποιο μονοπάτι θέλουν πραγματικά να ακολουθήσουν», καταλήγει στο περιοδικό φίλος του ζευγαριού.

Με στοιχεία από το People.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ, Κανείς ’, Παλάτι, – Αποκαλύψεις,prigkipas chari – megkan markl, kaneis ’, palati, – apokalypseis