Η Betina Goldstein δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό και glam nail art που έχετε δει τελευταία (video)

Σας μιλάμε συχνά για την Betina Goldstein και θέλουμε να δείξετε κατανόηση γιατί της έχουμε μεγάλη αδυναμία. Μαζί της άλλωστε ασχολούνται όλοι τελευταία μιας και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ένας από τους διασημότερους με 28o χιλιάδες, περίπου, followers.

Η ίδια επιμελείται το μανικιούρ αρκετών celebrities ενώ τα looks που δημιουργεί γίνονται θέμα συζήτησης σε μερικούς από τους μεγαλύτερους, διεθνής τίτλους περιοδικών και sites, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε

εμάς.

Τα σχέδια της είναι σχεδόν πάντα minimal αλλά έχει έναν απίθανο τρόπο να χαρίζει μια κομψή πινελιά ακόμη και στα υπερβολικά ή super glam. Και αυτό ακριβώς είναι το μοναδικό ταλέντο της.

Επίσης σχεδόν όλα τα nail art δημιουργούνται σε κοντά νύχια που σημαίνει πως μπορούν να τα αντιγράψουν όλες οι γυναίκες σαν και εμάς και όχι μόνο όσες ακολουθούν την τάση των Kardashian.

To τελευταίο μανικιούρ όμως που δημιούργησε μας άφησε άφωνες μιας και πρόκειται για ένα μικρό αριστούργημα. Η Goldstein άφησε τη βάση “καθαρή” και διάφανη και στόλισε τον δείκτη και το μέσο με μια σειρά από strass. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 20 Μάι, 2020 στις 8:24 πμ PDT

Ναι, είναι ιδιαίτερο, εξεζητημένο και κατάλληλο για ξεχωριστές περιστάσεις και εμφανίσεις. Εμείς πάλι θεωρούμε πως απλά πρέπει να το τολμήσετε ακόμα και στην καθημερινότητά σας. Μια glam πινελιά άλλωστε την έχετε ανάγκη, ειδικά τώρα που βγήκατε από την καραντίνα και επιστρέψατε στην αγαπημένες σας συνήθειες.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως είναι πια Καλοκαίρι, η θερμοκρασία είναι στα ύψη και αυτό σημαίνει πως όλα μα όλα επιτρέπονται.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Το μανικιούρ του Harry Styles στο τελευταίο του video clip είναι το απόλυτο hit του Καλοκαιριού!

Βιταμίνη C: Οι λόγοι που πρέπει να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην καθημερινή ρουτίνας περιποίησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα