Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Σκέφτηκα να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και…”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως άνθρωποι από εκπομπές, άλλα της έλεγαν στο τηλέφωνο και άλλα on air στην τηλεόραση! Μάλιστα, για τον λόγο αυτό σκέφτηκε να τους… ηχογραφήσει!

“Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω

σε μια εκπομπή να τα βάζω; Έχουν γίνει χίλια δυο! Δηλαδή “θα έρθεις στην εκπομπή;”, με μήνυμα, “ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης”, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση. Δεν με έχουν καλέσει κάπου και να μην έχω πάει. Αν μου πει κάποιος “έχουμε κάτι να πούμε”, μπορεί να πάω.”, εξομολογήθηκε.

Όσο για το τι εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει, αποκάλυψε: “Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση, κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της, Νικόλα 

Βαρύ πένθος για Ελληνίδα δημοσιογράφο – Συγκλονίζει το μήνυμά της

Πασίγνωστος γοητευτικός ηθοποιός θα γίνει για 6η φορά μπαμπάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα