“Κόκκινος συναγερμός” στο Star μετά το spoiler του “Πρω1νού” για τον νικητή του MasterChef 4!

Το μεγαλύτερο spoiler της χρονιάς έκανε χθες στο “Πρω1νό” η Φαίη για το MasterChef 4, καθώς αποκάλυψε τον… νικητή!

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής έφτασαν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου. Οι δύο παίκτες θα δώσουν “μάχη” σε τρεις δοκιμασίες, από τις οποίες θα προκύψει και ο νικητής.

Οι δύο δοκιμασίες έχουν γυριστεί ήδη και όπως αποκάλυψε η Φαίη την πρωτιά πήρε ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Έτσι, με δύο νίκες στις τρεις δοκιμασίες, είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4!  Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σίγουρο εάν θα υπάρξει τρίτη δοκιμασία ή ψηφοφορία

από το τηλεοπτικό κοινό, η οποία θα μπορούσε να αντρέψει το αποτέλεσμα!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.  

Μάλιστα, αποκάλυψε και τον νικητή του Silver Award, ο οποίος θα είναι ο Δημήτρης Μπέλλος και θα κερδίσει το έπαθλο των 10,000 ευρώ!

Τα όσα έγιναν γνωστά για το ριάλιτι μαγειρικήςπροκάλεσαν “κόκκινο συναγερμό” και η αποκάλυψη έγινε από τη Φαίη σήμερα στο “Πρω1νό“! Με αφορμή τον… “πανικό” που έφεραν τα spoilers η Φαίη έστειλε το δικό της μήνυμα για τις αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε.

“Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM. Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ για τον Μπέλλο και τον Σταύρο, έγινε χαμός στο Star. Ψάχνουν να βρουν και θα πέσουν κεφάλια. Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δε μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δε γίνεται να πέσει. Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δε γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως από κάπου είναι οκ!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία ανήμερα της ονομαστικής της εορτής και το μήνυμα! 

Παύλος Ορκόπουλος: “Στις ‘Άγριες Μέλισσες’ έρχονται εξελίξεις που δεν φανταζόμαστε” 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Σκέφτηκα να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα