Παύλος Ορκόπουλος: “Στις ‘Άγριες Μέλισσες’ έρχονται εξελίξεις που δεν φανταζόμαστε”

Στην εκπομπή The 2Night Show ήταν καλεσμένος ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στις “Άγριες Μέλισσες”.  Ο ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στα επόμενα επεισόδια έρχονται εξελίξεις που δεν φανταζόμαστε! Μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται και για το αν ο Νέστορας θα μάθει πως ο Θωμάς Κυπραίος σκότωσε τον γιο του.

“Είναι πολύ συναρπαστική σειρά! Έγινε αυτή η διακοπή, ευτυχώς συνεχίζεται, κάναμε εξετάσεις όλοι, βγήκαμε

όλοι αρνητικοί και ξεκινήσαμε γυρίσματα. Θα βγει η αλήθεια για τον Θωμά, όλα θα βγουν. Είναι μια σχέση συνταρακτική αυτή, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου και αυτός με βλέπει σαν πατέρα και αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σχέση θα έχει πολύ… ψωμί, δύσκολες καταστάσεις.

Θα το μάθω ότι ο Κυπραίος σκότωσε το γιο μου, πάρα πολύ σκληρό. Απ’ ότι διαβάζω θα έχει και διάρκεια αυτό, από τη στιγμή που του μπαίνουν οι υποψίες μέχρι να το διαπιστώσει, να το διασταυρώσει, να είναι σίγουρος έχει μια διάρκεια αυτό… Έρχονται πάρα πολλές εξελίξεις και στους άλλους ρόλους σε βαθμό που δεν φανταζόμαστε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Σκέφτηκα να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και…” 

Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της, Νικόλα 

Βαρύ πένθος για Ελληνίδα δημοσιογράφο – Συγκλονίζει το μήνυμά της

Keywords
Τυχαία Θέματα