H Miley Cyrus έκοψε τα μαλλιά της κοντά με τη βοήθεια της μαμάς της -Σας αρέσει το νέο της look;

Η Miley Cyrus μένει ακόμη σπίτι. Φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της πολύ συχνά, μέσα από τα social media για τις νέες της συνήθειες και την καθημερινότητά της ενώ ακολουθεί το παράδειγμα των υπόλοιπων celebrities και “πειράζει” τα μαλλιά της. 

Σας έχουμε αποκαλύψει όλες τις αλλαγές που έχουν κάνει άλλωστε. Η βαφή έχει την τιμητική της και οι παστέλ αποχρώσεις βρίσκονται στην πρώτη σειρά των προτιμήσεών της. Φυσικά δεν έλειψαν και

άλλες celebrities που έκοψαν μόνες τους τα μαλλιά τους αλλά και οι τολμηρές που τα ξύρισαν. Μην ξεχνάτε την Tallulah Willis που είπε στον πατέρα της, Bruce, να της δώσει το look της μαμά Demi Moore όταν έπαιζε στην ταινία “Η επίλεκτη”.

Και τώρα έρχεται η Miley Cyrus να ζητήσει τη βοήθεια της μητέρας της για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Όχι, δεν τα ξύρισε, τα κούρεψε όμως κοντά. Αποφάσισε να αποχωριστεί το εμβληματικό της mullet haircut και να υιοθετήσει ένα hair style που την κάνει να μοιάζει με παιδί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sally Hershberger (@sallyhershberger) στις 19 Μάι, 2020 στις 7:33 πμ PDT

Η Cyrus δεν μπορεί να βρεθεί ακόμα με την προσωπική της hairstylist, Sally Hershberger η οποία όμως σύμφωνα με το σχόλιο που άφησε κάτω από τη φωτογραφία με το νέο κούρεμα της πελάτισσάς της έχει εκπαιδεύσει τη μαμά, Tish, πολύ καλά.

¨Γι’ αυτό μ’ αρέσει να συνεργάζομαι με την Miley, είναι δημιουργική και τολμηρή. Και για τη συγκεκριμένη μεταμόρφωση η μητέρα της έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Έχει σωστή οπτική και δίνει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Χαίρομαι που βοήθησε την Miley να αποκτήσει το συγκεκριμένο κούρεμα” λέει η hairstylist.

Εμείς περιμένουμε να μας πείτε πως σας φαίνεται το νέο της look. Και από την πλευρά μας θα σας παρακαλέσουμε να μην προσπαθήσετε να κόψετε μόνες ή με τη βοήθεια της μαμάς σας, τα μαλλιά. Ο κομμωτής σας είναι πλέον στη θέση του κι εσείς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μαζί του.

Διαβάστε ακόμη:

H Tracee Ellis Ross δημιούργησε το ωραιότερο 80’s make up look μόνη στο σπίτι αποδεικνύοντας πως ο εγκλεισμός… εμπνέει!

Δείτε πως αλλάζει η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης τώρα που έρχεται το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα