Η Ashley Graham αποκαλύπτει τις ατέλειες στο σώμα της περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες εσάς!

Η Ashley Graham είναι ταλαντούχα, πανέμορφη και κυρίως αγαπάει πολύ το σώμα της. Τη συγκεκριμένη περίοδο μάλιστα ακόμη περισσότερο μια και είναι έγκυος, γεγονός που την έχει κάνει να λάμπει.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα πολύ γλυκό μήνυμα στο Insagram: “Πριν από 9 χρόνια παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου.  Είναι το ωραιότερο ταξίδι με το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο στον κόσμο. Σήμερα νοιώθουμε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι αφού γιορτάζουμε το μεγάλο γεγονός. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει”.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις 15 Αύγ, 2019 στις 10:41 πμ PDT

Όπως είναι φυσικό το σώμα της αλλάζει όσο μεγαλώνει το έμβρυο και η Graham είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Χθες μάλιστα ανέβασε άλλη μία φωτογραφία όπου φαίνονται οι ατέλειες μια και φορά μαγιό. Και οι θαυμάστριες της ταυτίστηκαν μιας και η Graham είναι μια γυναίκα με ατέλειες όπως όλες μας.

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξη της είχε δηλώσει πως αποκαλύπτει το σώμα της ώστε κάθε γυναίκα να καταλάβει πως δεν πειράζει αν έχει μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες. Κυτταρίτιδα, ραγάδες ή παραπάνω κιλά είναι ΟΚ!

Κάτω από τη τελευταία της φωτογραφία μάλιστα σχολίασε πως ασκείται, προσπαθεί να τρέφεται σωστά και αγαπάει πολύ το δέρμα της. Κυρίως όμως δεν ντρέπεται για το σώμα της και το ίδιο πρέπει να κάνετε όλες σας.

Η Graham  όπως όλες γνωρίζετε προσπαθεί να εμψυχώσει τις γυναίκες που δεν έχουν το τέλειο σώμα των super models. Όλες εμάς δηλαδή. Και να μας αποδείξει πως το σώμα μας πρέπει να το φροντίζουμε σωστά και να το αγαπάμε. Η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση και οι ραγάδες μπορεί να βρίσκονται μόνιμα στους γλουτούς, την περιφέρεια και τα πόδια αλλά δεν υπάρχει, κανένας, μα κανένας λόγος να ντρεπόμαστε γι’ αυτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις 4 Ιούλ, 2019 στις 4:46 μμ PDT

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Ashley. Να αγαπήσετε αρχικά τον εαυτό σας και στη συνέχεια το σώμα σας. Συνεχίστε όμως να το προσέχετε και να το προστατεύετε καθημερινά και με προσοχή.

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Khloe Kardashian για super λάμψη στην επιδερμίδα!

After sun: Το προϊόν που θα σας χαρίσει μαύρισμα με διάρκεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα