Η Charlotte Tillbury σας δείχνει τον τρόπο να αναδείξετε το μαύρισμά σας!

Βρίσκεστε ακόμη στο αγαπημένο σας νησί και ένα είναι το σίγουρο: Έχετε αποκτήσει το τέλειο μαύρισμα ακολουθώντας πάντα τις συμβουλές μας. Χρησιμοποιείτε τα αντηλιακά σας, σε πρόσωπο και σώμα, με υψηλό δείκτη προστασίας και στη συνέχεια ενυδατώνετε σωστά την επιδερμίδα.

Στις απογευματινές και βραδινές σας εξόδους απλώνετε highlighter αποφεύγοντας το βαρύ μακιγιάζ και αυτή είναι επίσης η σωστή κίνηση. Λάμψη όμως χρειάζεται και το σώμα ώστε να αναδειχτεί το μαύρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε φοράτε τα ανάλαφρα έξωμα φορέματα σας ή το τζιν

σορτσάκι σας με σανδάλια.

Αυτό σημαίνει πως πόδια,  χέρια και ντεκολτέ είναι ακάλυπτα και πρέπει να δείχνουν τέλεια όπως ακριβώς και το πρόσωπο σας. Είναι τα τρία ωραιότερα σημεία του σώματος κι εκείνα που αν απλώσετε highlighter με το σωστό τρόπο θα δείχνετε super sexy και γοητευτικές.

Συνήθως απλώνετε ένα λάδι  με shimmer σε όλο σας το σώμα. Αλλά σύμφωνα με τη celebrity make up artist Charlotte Tillbury μ’ αυτό τον τρόπο δεν πετυχαίνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μάθετε το σωστό τρόπο και  να εφαρμόζετε το highlighter στα σωστά σημεία και στη σωστή ποσότητα.

Ακολουθείστε τις συμβουλές και τα βήματα της Tillbury στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Khloe Kardashian για super λάμψη στην επιδερμίδα!

O Tom Ford λανσάρει την πιο κομψή σειρά περιποίησης και πρέπει να τη δείτε για να καταλάβετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα