Ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του “The Voice” μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη;

Επί τρεις συνεχόμενες σεζόν ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο το talent show του ΣΚΑΪ. Πρόσφερε αφειδώς τις ευφάνταστες ατάκες του στον τηλεοπτικό αέρα πειράζοντας συνεχώς τους 4 coaches Σάκη Ρουβά, Κωστή Μαραβέγια, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη και στήριξε τους διαγωνιζόμενους που βρέθηκαν πάνω στην σκηνή του The Voice για να κυνηγήσουν το όνειρο τους.

Μπορεί το The Voice να επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου για

ακόμα μια τηλεοπτική σεζόν, όμως, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε δεν βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα. 

““Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θέατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρώπους της παραγωγής, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλιά σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!”, ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση του!

Φίλοι και πρόσωπα της showbiz μαθαίνοντας μέσα από την ανάρτηση του τα νέα, έσπευσαν να σχολιάσουν πως θα τους λείψει, αλλά και να του ευχηθούν καλή τύχη στα νέα επαγγελματικά του σχέδια. Πολλοί δεν έκρυψαν τη στεναχώρια τους αλλά και την έκπληξη τους, ανάμεσα τους και η Λάουρα Νάργες με την οποία συνεργάζονταν στο talent show. “Oh no!”, έγραψε η παρουσιάστρια μαθαίνοντας κι εκείνη από την ανάρτηση την αποχώρηση του.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του, έρχονται και οι πρώτες πληροφορίες για το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι του The Voice, με τον Νίκο Μουτσινά και τον Σάκη Τανιμανίδη να είναι οι επικρατέστεροι για να βρεθούν στην παρουσίαση του talent show προσφέροντας έναν αέρα ανανέωσης στο project του σταθμού.

Διαβάστε ακόμα:

Μάρθα Κουτουμάνου: “Φάνηκε ποιοι ήταν άνθρωποι και ποιοι μισάνθρωποι”

Ελένη Χατζίδου: Τα νεύρα, η δύσκολη μέρα και η κίνηση του Ετεοκλή Παύλου που την έκανε να τα ξεχάσει όλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα