Το stick που θα χαρίσει τέλεια όψη στην επιδερμίδα σας με τον ευκολότερο τρόπο!

Το φον ντε τεν δεν το αποχωρίζεστε και γνωρίζουμε τους λόγους. Τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές σας θέλετε η επιδερμίδα σας να έχει λαμπερή όψη. Παράλληλα θέλετε να καλύψετε τυχόν ατέλειες όπως κηλίδες και δυσχρωμίες. Ταυτόχρονα όμως ειδικά τώρα το καλοκαίρι προτιμάτε ένα προϊόν πρακτικό, που σημαίνει εύκολο στη χρήση του και αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται και ως κονσίλερ. 

Εμείς το βρήκαμε και σας το αποκαλύπτουμε. Πρόκειται

για το φον ντε τεν σε μορφή στικ. Που απλώνεται πανεύκολα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου αλλά και την περιοχή των ματιών χωρίς πινέλο ή beauty blender, απλά με τα δάχτυλά σας.

Είναι ότι καλύτερο ειδικά στα ταξίδια και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και οι celebrity make up artists που έχουν εμμονή με το συγκεκριμένο προϊόν.

Τα αγαπημένα μας φον ντε τεν σε μορφή στικ ακολουθούν. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει.

Make Up Forever Ultra HD Invisible Cover Stick Founfaion: Είναι το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ever και το αγαπημένο των bloggers και celebrity make up artists. Προσφέρει υψηλή κάλυψη, ενυδάτωση και τέλειο φινίρισμα.

Clinique Chubby Nude Foundation Stick: Κατάλληλο για όσες από εσάς θέλετε ανάλαφρο και φυσικό αποτέλεσμα με λαμπερό τελείωμα.

Tom Ford Traceless Foundation Stick: Χαρίζει απίστευτα λαμπερή όψη και κάλυψη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Από ελαφριά εως απόλυτη.

Bobbi Brown Skin Foundation Stick: Η αγαπημένη make up artist δημιούργησε για όλες εσάς ένα προϊόν που σας χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και χαρίζει κάλυψη και βελούδινη όψη.

Dermablend Quick-Fix Body Foundation Stick: Κατάλληλο ακόμη και για τις επιδερμίδες που ταλαιπωρούνται από ακμή ή ουλές. Προσφέρει υψηλή κάλυψη αλλά αφήνει φυσικό φινίρισμα.

Maybelline New York Fit Me Shine-Free + Balance Stick Foundation: Ένα οικονομικό προϊόν που χαρίζει υπέροχο αποτέλεσμα. Δημιουργεί ματ όψη και παραμένει αναλλοίωτο για ώρες. Παράλληλα εξαφανίζει γυαλάδες και ατέλειες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα nail looks που θα συζητηθούν την επόμενη σεζόν!

Το μυστικό της Khloe Kardashian για super λάμψη στην επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα