Το νέο 90’s κούρεμα της Ciara θα σας θυμίσει πολλά!

Τα 90’s ήταν η  δεκαετία του minimal. Μετά τα υπερβολικά, εκκεντρικά και κακόγουστα 80’s άλλωστε, έπρεπε να γίνει η επανάσταση. Beauty και fashion experts συνωμότησαν ώστε η κομψότητα να επανέλθει στο προσκήνιο. Το μακιγιάζ κινήθηκε σε γήινους τόνους και τα μαλλιά ήταν πλέον λεία, ίσια και χωρίς έξτρα όγκο και τεράστιες ποσότητες hairspray.

Και τα χρόνια πέρασαν. Οι τάσεις άλλαζαν με απίστευτους

ρυθμούς. Φτάσαμε αισίως στο τέλος της δεύτερης δεκαετίας του νέου αιώνα. Hairstylists και make up artists συνεχίζουν να εμπνέονται από τις συγκεκριμένες δεκαετίες. Οι περισσότεροι άλλωστε τις έζησαν πολύ έντονα και  οι μικρότεροι θυμούνται πολύ καλά τα looks της μαμάς τους.

Το ασύμμετρο bob για παράδειγμα ήταν ένα από τα κουρέματα που έκαναν θραύση στα 90’s. Όλες μας το υιοθετήσαμε αφού από τότε ακολουθούσαμε πιστά τις τάσεις. Ο κομμωτής μας είχε μια μορφή εμμονής με αυτό. Το μπροστινό μέρος ήταν αρκετά μακρύτερο από το πίσω και ήταν η πρώτη φορά που αποκτήσαμε σίδερο ισιώματος μιας και έπρεπε τα μαλλιά μας να είναι sleek  ώστε να αναδειχτεί το κούρεμα.

Και τώρα έρχεται η Ciara να μας θυμίσει εκείνες τις εποχές. Ναι, σωστά καταλάβατε. Υιοθέτησε το συγκεκριμένο κούρεμα και της ταιριάζει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara) στις 15 Αύγ, 2019 στις 7:38 μμ PDT

Υπεύθυνος για το νέο της look είναι ο celebrity hairstylist DeLeon Ramirez ο οποίος χρησιμοποίησε τρέσες για να το δημιουργήσει μιας και τα μαλλιά της Ciara είναι ακόμη κοντά. Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της πως εμπνέεται πάντα από τα 90’s.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη César DeLeön Ramirêz (@cesar4styles) στις 16 Αύγ, 2019 στις 3:58 μμ PDT

To συγκεκριμένο look ονομάζεται ‘pob” και το έκανε διάσημο η Victoria Beckham την εποχή των Spice Girls.

Πολύ μετά την Victoria και λίγο πριν την Ciara όμως οι Kim Kardashian, Mila Kunis και Margot Robbie ζήτησαν από τους κομμωτές τους το συγκεκριμένο κούρεμα. Απ’ ότι φαίνεται θα είναι από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου και θα πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά αν θέλετε μια αλλαγή μετά τις διακοπές σας.

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Khloe Kardashian για super λάμψη στην επιδερμίδα!

Τα nail looks που θα συζητηθούν την επόμενη σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα