Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Δεν μου αρέσει καθόλου που θα παρουσιάσει τη “Φάρμα”»

Από την επόμενη σεζόν, το ριάλιτι «Η Φάρμα» θα κάνει πρεμιέρα στο Star, με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ωστόσο, το γεγονός αυτό φαίνεται πως δεν αρέσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε την παραπάνω εξέλιξη μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, τονίζοντας πως το ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει το εν λόγω παιχνίδι είναι σοκ

και πως δεν του αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα του καναλιού.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του

«Το σοκ – μικρό ή μεγάλο – ήταν ότι τη Φάρμα θα την παρουσιάσει ο Κουτσόπουλος. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρω πώς είναι αυτή η φάση του να κάνεις ένα ριάλιτι. Αν τον δω τον άνθρωπο και είναι καλός, ξέρετε ότι ζητάω και συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι κάτι να έχουν δει που να μην το έχω δει εγώ», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ – ξέροντας τι σημαίνει Φάρμα και πώς μπορεί να την παρουσιάσεις, πρέπει να βγάλεις πράγματα από εκεί πέρα μέσα. Εκτός αν ο άνθρωπος είναι υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε. Εγώ δηλαδή να πάω να κάνω τον κριτή του MasterChef;», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ο κόσμος της Μαρίνας και του Μάνου γκρεμίζεται συθέμελα με το σπάνιο σύνδρομο που έχει το μωρό τους

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου -«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυνατή»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μελίνα Μεταξά: «Βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε, το παιχνίδι είναι σκληρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα