Πριγκίπισσα Charlotte: Viral η στιγμή που τη μαλώνει η δούκισσα του Εδιμβούργου

12:40 19/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Charlotte φαίνεται πως δέχθηκε επίπληξη από τη θεία της, τη δούκισσα του Εδιμβούργου, στη διάρκεια της παρέλασης του Trooping the Colour.

Η 58χρονη Sophie, σύζυγος του αδελφού του βασιλιά Κάρολου, πρίγκιπα Edward, φαίνεται πως μαλώνει την 8χρονη Charlotte λέγοντάς της να καθίσει κάτω. Το βίντεο των πέντε δευτερολέπτων έχει γίνει viral στα social media

με τους χρήστες να διατυπώνουν εικασίες για το τι διημείφθη ανάμεσα σε ανιψιά και θεία.

Η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και η Sophie παρακολουθούσαν την παρέλαση από τα πλαϊνά του μπαλκονιού στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όταν η Charlotte στράφηκε προς τη θεία της και έκανε μία ερώτηση. Τότε φάνηκε η δούκισσα του Εδιμβούργου να μουρμουρίζει κάτι και η πριγκίπισσα να κοιτάζει αμέσως αλλού.

Princess Charlotte speaks to Great-Aunt Sophie as they watch the ceremony together from the balcony.#TroopingTheColour pic.twitter.com/KnBws1qpNo

Royal Central (@RoyalCentral) June 17, 2023

Αμέσως μόλις ανέβηκε το σύντομο κλιπ στο Twitter, αρκετοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να σχολιάσουν και να διατυπώσουν εικασίες για τον διάλογο ανάμεσα στη δούκισσα και την πριγκίπισσα.

“Η Sophie λοιπόν λέει στη Charlotte ‘είναι τώρα’ ή ‘κάθισε κάτω’. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι ‘κάθισε κάτω’, κρίνοντας από την αντίδραση της Charlotte. Αλλά δεν κάθεται κάτω!” έγραψε ένας χρήστης με δεύτερο να αστειεύεται: “Η Sophie είπε στη Charlotte να καθίσει. Πρέπει να χρειαζόταν να πάει στην τουαλέτα!“

Η Kate Middleton και τα τρία της παιδιά έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Trooping the Colour

“Νομίζω ότι η δούκισσα του Εδιμβούργου λέει: Είναι δυνατά. Αλλά και πάλι, δεν διαβάζω τα χείλη! Επομένως, η δούκισσα θα μπορούσε να λέει διάφορα πράγματα που μοιάζουν παρόμοια. Αν η δούκισσα λέει: Κάτσε κάτω, μάλλον είχε σοβαρό λόγο να το κάνει” σχολίασε ένας άλλος.

“Δεν τη μαλώνει ούτε της λέει να καθίσει κάτω. Υποψιάζομαι ότι έκανε μια ερώτηση μερικές φορές και της είπε: Είναι τώρα…” εξέφρασε την άποψή του άλλος χρήστης του Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα