Μαρία Κορινθίου: Τέλος από το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 -Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Η Μαρία Κορινθίου αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από την εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1, γεγονός που ακουγόταν έντονα μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Το κανάλι εξέδωσε πριν από λίγη ώρα μια σχετική και άκρως λιτή ανακοίνωση (22 λέξεων) για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Μαρία Κορινθίου

Ο ΑΝΤ1

ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή «Το Πρω1νό»

Η Μαρία Κορινθίου δεν εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/7 στην αποφώνηση της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 όπως συνήθως, καθώς σύμφωνα με το «Open Weekend» η ηθοποιός εκνευρίστηκε όταν ένα εμπορικό θέμα που ήταν να παρουσιάσει εκείνη, παρουσιάστηκε τελικά από την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου και δήλωσε:
«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το “Πρω1νό”. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα».

Μάλιστα, στην εκπομπή του Open ειπώθηκε ότι η Μαρία Κορινθίου θα εμφανιστεί στο πλατό της πρωινής εκπομπής μόνο την ερχόμενη Τρίτη 20/6, καθώς πρέπει να παρουσιάσει ένα εμπορικό θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ο κόσμος της Μαρίνας και του Μάνου γκρεμίζεται συθέμελα με το σπάνιο σύνδρομο που έχει το μωρό τους

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου -«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυνατή»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μελίνα Μεταξά: «Βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε, το παιχνίδι είναι σκληρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα