Ελίνα Παπίλα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής της -«Είμαι σε συζητήσεις για…»

Το απόγευμα της Κυριακής 18/6 η εκπομπή «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1 έριξε αυλαία. Η Ελίνα Παπίλα αποχαιρέτησε συγκινημένη τους τηλεθεάτες και έκανε τον απολογισμό της για τους τρεις μήνες που βρισκόταν στον αέρα μαζί με την ομάδα της, τονίζοντας πως πήραν το ρίσκο και τελικά δεν τους βγήκε όπως θα ήθελαν.

Όσα είπε η Ελίνα Παπίλα στο φινάλε της εκπομπής της

«Έχετε ακούσει πάρα πολλά για αυτή την εκπομπή, πριν ακόμα ξεκινήσει. Δεν ξέρω να σας πω γιατί. Υπάρχουν στιγμές που μπόρεσα να τις εξηγήσω,

αλλά και πολλές που δεν κατάφερα να το εξηγήσω. Στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα, γιατί διαφορετικά η ζωή είναι πάρα πολύ μονότονη και δεν έχει κανένα νόημα.

Πήραμε το ρίσκο, το χαρήκαμε, το απολαύσαμε, δεν μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε. Και είναι ωραίο να ζεις πράγματα κι ας μην βγουν πάντα, θα βγουν τα επόμενα… Κάποια στιγμή κάτι θα βγει. Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος, να είσαι καλά, να είσαι ήρεμος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά, κατά την αποχώρησή της από το στούντιο, η Ελίνα Παπίλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στον Αντώνη Λαγουδάκη.

«Είμαι πολύ καλά, πραγματικά. Είμαι λίγο περίεργα, αλλά όλα καλά δόξα τω Θεώ. Είμαι χαρούμενη που το έζησα όλο αυτό, δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε αλλά προχωράμε παρακάτω. Οι άνθρωποι από το πάνελ μιλάνε μία χαρά και ωραία. Και τους ευχαριστώ πολύ κιόλας, κάνουμε παρέα και μιλάμε κιόλας. Έχουμε εξαιρετική σχέση», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντα παράλληλα πως είναι σε συζητήσεις για του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η Ελίνα Παπίλα απέφυγε να απαντήσει στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ο κόσμος της Μαρίνας και του Μάνου γκρεμίζεται συθέμελα με το σπάνιο σύνδρομο που έχει το μωρό τους

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου -«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυνατή»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μελίνα Μεταξά: «Βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε, το παιχνίδι είναι σκληρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα