Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρία Κορινθίου: «Δεν χρειάζεται να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη είναι»

Η Μαρία Κορινθίου δεν εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/7 στην αποφώνηση της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 όπως συνήθως, καθώς απ’ ότι φαίνεται ενοχλήθηκε με κάτι. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Open Weekend» η ηθοποιός εκνευρίστηκε καθώς ένα εμπορικό θέμα παρουσιάστηκε από την Φωτεινή Πετρογιάννη και όχι από εκείνη -όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου και δήλωσε:
«Η κατάσταση

της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το “Πρω1νό”. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα».

Επιπρόσθετα, στην εκπομπή «Open Weekend» ειπώθηκε ότι η Μαρία Κορινθίου φέρεται να ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου και ότι θα εμφανιστεί στο πλατό της πρωινής εκπομπής μόνο την ερχόμενη Τρίτη 20/6, καθώς πρέπει να παρουσιάσει ένα εμπορικό θέμα.

Τις δηλώσεις της ηθοποιού, ωστόσο, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 19/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day», τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι «δεν χρειάζεται να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη είναι».

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Μαρία Κορινθίου στον αέρα του Alpha

«Στη Μαρία Κορινθίου παιδιά, δεν ξέρω τι της κάνουν. Δεν αντέχει άλλο, το ότι δεν κρύβεται στις δηλώσεις… Υπάρχει ένα παρασκήνιο και ένας αναβρασμός, αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί αποτυπώνεται», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα στην ηθοποιό και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha επισήμανε ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν πρόκειται να αντικαταστήσει την Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή.

«Συγγνώμη, αν εγώ είμαι στενοχωρημένος ή έχω τα νεύρα μου, φεύγω και λέω “φεύγω και βρείτε έναν να κάτσει;”. Επομένως, δεν το καταλαβαίνω», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά: «Για μένα ξέρεις τι δεν είναι ωραίο; Η Μαρία Κορινθίου που είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα με ζήτηση και προτάσεις, δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και παρατεταγμένα μικρόφωνα να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη και στενοχωρημένη είναι. Δεν χρειάζεται».

Τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με την Μαρία Κορινθίου, η οποία δεν έκανε καμία αναφορά στη Φωτεινή Πετρογιάννη, γεγονός που δείχνει πως η ηθοποιός έχει νεύρα με άλλα πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ο κόσμος της Μαρίνας και του Μάνου γκρεμίζεται συθέμελα με το σπάνιο σύνδρομο που έχει το μωρό τους

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου -«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυνατή»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μελίνα Μεταξά: «Βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε, το παιχνίδι είναι σκληρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα