Γωγώ Τσαμπά: «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, θα έπεφτα στον γκρεμό»

Για το πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε πριν από είκοσι χρόνια μίλησε η Γωγώ Τσαμπά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι παρά λίγο να χάσει τη ζωή της, καθώς το όχημά της θα έπεφτε στον γκρεμό. Παράλληλα, αποκάλυψε, αν είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός έρωτα.

Είχατε πάθει κάποιο άλλο αυτοκινητιστικό ατύχημα που κινδύνεψε η ζωή σας;

Αυτό είχε γίνει πριν είκοσι χρόνια. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα στο τιμόνι. Ευτυχώς έπεσα πάνω σε

μια πινακίδα τσιμεντένια και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, αλλιώς θα έπεφτα στον γκρεμό. Είχα σπάσει την πλάτη μου, το χέρι μου και είχα και με τον αυχένα πρόβλημα.

Δεν ήμουν πιωμένη… Απλά με πήρε ο ύπνος. Ο Θεός με φύλαξε τότε. Έχω πάρει το μάθημά μου τώρα μετά από αυτά που μου έχουν συμβεί. Πάντα βέβαια κάνω τον σταυρό μου και λέω «Παναγιά μου και Χριστέ μου, βοήθησέ με».

Είστε ανοιχτή στον έρωτα αυτόν τον καιρό;

Πάντα είμαι ανοιχτή στον έρωτα. Και πάντα ήμουν δοτική όταν ερωτευόμουν γι’ αυτό και πολλές φορές με έχουν εκμεταλλευτεί οι άντρες μπορώ να πω. Δεν μετανιώνω βέβαια, γιατί εγώ έτσι είμαι. Θέλω να δίνω στον άλλον πολλά. Ακόμη και στη δουλειά μου παθιάζομαι, ερωτεύομαι ένα τραγούδι και μετά γίνεται πάντοτε επιτυχία.

Αν δεν ερωτευτώ το τραγούδι που ερμηνεύω, δεν πετυχαίνει… Χρειάζεται ο έρωτας στη ζωή μας λοιπόν, για να προοδεύουμε σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε ακόμα:

 Ζέτα Μακρυπούλια: H νύφη της δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα ανίψια της – «Είναι η καλύτερη θεία»

 J2us: Η τηλεφωνική έκπληξη του Πασχάλη Τερζή στην Εύη Δρούτσα – «Λύγισε» η στιχουργός

 J2us: Εντυπωσίασε ο Ιάσονας Παπαματθαίου ως Freddie Mercury

Keywords
Τυχαία Θέματα