Ζέτα Μακρυπούλια: H νύφη της δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα ανίψια της – «Είναι η καλύτερη θεία»

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς είχε την ονομαστική γιορτή της. Ζωή – Αγορίτσα είναι το βαπτιστικό όνομα της γνωστής παρουσιάστριας και χθες, ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής, γιόρταζε!

Η παρουσιάστρια δέχτηκε δεκάδες μηνύματα από αγαπημένα της πρόσωπα, οι οποίοι της ευχήθηκαν τόσο δημόσια όσο και κατ’ ιδίαν για τη γιορτή της. Και μπορεί η ίδια να μην μπόρεσε να γιορτάσει, κάνοντας μάζωξη με τους φίλους της, μιας και πέρασε

την ημέρα στο θέατρο, ωστόσο και αυτό την έκανε εξίσου χαρούμενη.

«Σήμερα γιορτάζω κάνοντας γενική δοκιμή με κόσμο, για την παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» που έχουμε πρεμιέρα αύριο στο Rex! (Δωράκι από τον αγαπημένο Καραθάνο).

Όπως καταλαβαίνετε η μέρα κυλάει με αρκετή αγωνία και πολύ όμως στήριξη και αγάπη από τους συναδέλφους μου! Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Σας στέλνω την αγάπη μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν δημόσια ήταν και η νύφη της Ελίζα Σπυροπούλου, σύζυγος του μικρότερου αδερφού της, Άκη. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια και τα αδέρφια της και φροντίζει να περνάει χρόνο μαζί τους μέσα στην καθημερινότητά της.

Μεγάλη της αδυναμία βέβαια είναι τα ανίψια της. Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» έχει πέντε ανίψια και είναι τρισευτυχισμένη! Η ίδια είναι δραστήρια θεία και απολαμβάνει να παίζει μαζί τους. Μάλιστα, τα μεγαλύτερα από τα ανίψια της την έχουν επισκεφτεί και στα γυρίσματα του παιχνιδιού του ANT1, όπως αποκάλυψε η νύφη της.

«Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη, στην πιο φωτεινή, στην πιο ταλαντούχα και στην πιο καλή θεία όλου του κόσμου. Σε αγαπάμε πολύ όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 J2us: Η τηλεφωνική έκπληξη του Πασχάλη Τερτζή στην Εύη Δρούτσα – «Λύγισε» η στιχουργός

 J2us: Εντυπωσίασε ο Ιάσονας Παπαματθαίου ως Freddie Mercury

 Αλέξης Γεωργούλης: Έστειλε δεύτερη επιστολή στη Μέτσολα για άρση της ασυλίας του

Keywords
Τυχαία Θέματα