Παύλος Μαρινάκης: «Διαγνώστηκα με ένα σοβαρό αυτοάνοσο, σοκαρίστηκα στην αρχή»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Παύλος Μαρινάκης στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την ενασχόλησή του με την πολιτική, την αμφισβήτηση που βίωσε στην καριέρα του αλλά και τη νόσο του Crohn.

Αρχικά, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας είπε για την απόφασή του να πολιτικοποιηθεί: «Αυτό που με έκανε έντονα πολιτικοποιημένο είναι η καταπίεση που είχαμε υποστεί όσοι δεν ήμασταν Αριστεροί στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Την περίοδο του 2006-2007 χάθηκαν εξάμηνα από τις καταλήψεις, αυτό με έκανε να καταλάβω ότι όταν είσαι απών δεν

μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Αν δεν είσαι παρών να δώσεις τη μάχη, είτε την κερδίσεις είτε τη χάσεις, δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς για το τι έκανε κάποιος άλλος».

Μιλώντας για την αμφισβήτηση που δέχτηκε στην αρχή της πορείας του λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο Παύλος Μαρινάκης είπε: «Δεν μου ασκήθηκε bullying στην πολιτική λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, στον στενό κύκλο όμως ένιωσα την αμφισβήτηση ότι δηλαδή θα έρθει ο πιτσιρικάς να μας πει τι να κάνουμε.

Μπορείς να κάνεις φίλους στην πολιτική, είναι μία καθημερινότητα, μοιράζεσαι πολλές ώρες με συνεργάτες, με φίλους και δένεσαι μαζί τους».

Ακόμα, μίλησε για τη νόσο του Crohn που πάσχει, αποκαλύπτοντας πώς τη διαχειρίζεται: «Διαγνώστηκα με την νόσο του Crohn, ένα σοβαρό αυτοάνοσο στο έντερο, σίγουρα σοκαρίστηκα και έκανα την κλασική ερώτηση εάν θα πεθάνω. Μετά την διάγνωση της νόσου, πολλά πράγματα μέσα μου έγιναν διαφορετικά προς το καλό».

Διαβάστε ακόμα:

 J2us: Η τηλεφωνική έκπληξη του Πασχάλη Τερτζή στην Εύη Δρούτσα – «Λύγισε» η στιχουργός

 J2us: Εντυπωσίασε ο Ιάσονας Παπαματθαίου ως Freddie Mercury

 Αλέξης Γεωργούλης: Έστειλε δεύτερη επιστολή στη Μέτσολα για άρση της ασυλίας του

Keywords
Τυχαία Θέματα