Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω τον γιο μου 3,5 μέρες την εβδομάδα. Κάναμε συνεπιμέλεια πριν ακουστεί ο όρος»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δυο στη 1» βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο του, Ιάσονα. Ο γνωστός ηθοποιός πριν από οκτώ χρόνια έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, αφού η τότε σύντροφός του, Βανέσσα Αδαμοπούλου, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν, όμως παραμένουν πάντοτε ενωμένοι για χάρη του.

«Το παιδί μου είναι 8 χρονών, μεγαλώνει, θα μπει στην εφηβεία, έχω φοβίες, οφείλει όμως να κάνει κάποια πράγματα στην εφηβεία. Ο γιος μου έχει αρχίσει

να με λέει “bro”, ενώ εγώ ξυπνάει και ακόμα τον μυρίζω. Κάτι δεν πάει καλά», εξομολογήθηκε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Όταν ρωτήθηκε, αν ο γιος του τού θυμίζει κάτι που έχει ξεχάσει, ο ίδιος είπε: «Ο γιος μου μού θυμίζει πολύ έντονα αυτό που έχουμε ξεχάσει στην καθημερινότητά μας, το ότι όλοι μας είμαστε παιδιά. Πλέον, το κίνητρό μου για να φτάσω όπου είναι να φτάσω είναι ο γιος μου. Όταν έβγαινα στην Επίδαυρο σκέφτομαι ότι θα παίξω για τον Ιάσονα για να έχει μια καλύτερη ζωή».

Σχετικά με τη συνεπιμέλεια, ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε: «Τον έχω 3,5 μέρες την εβδομάδα τον γιο μου. Εγώ έκανα συνεπιμέλεια πριν ακουστεί ο όρος. Όταν ήρθε η ώρα και πήρα το διαζύγιό μου, είχαμε αποφασίσει ότι θα έχουμε το παιδί και οι δύο από 3,5 μέρες. Θα έχουμε από ένα πόδι ο καθένας».

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε πως μετά το διαζύγιο, όλες οι επιλογές που έκαναν με την πρώην σύζυγό του αφορούσαν στον γιο τους: «Όλες οι επιλογές έγιναν με βάση το παιδί. Μένουμε κοντά με την μητέρα του. Πρακτικά είναι δύσκολο γιατί δεν λειτουργείς ως μπαμπάς όταν λείπει το παιδί τις άλλες 3,5 μέρες. Μαζεύονται πράγματα πρακτικά και σωματικά.

Πριν έρθω εδώ πέρα, σιδέρωνα το πουκάμισό μου και ο μικρός μου με τραβούσε να παίξουμε μπάλα. Δεν ξέρω, αν έχω επάνω μου σοκολάτα. Ζω μια ζωή μπαμπά και τη χαίρομαι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: «Έμεινε» με το δώρο καλεσμένου της – «Για μένα είναι θησαυρός»

 Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έχω ακούσει το παραμικρό για τον Αλέξη Γεωργούλη όλα αυτά τα χρόνια»

 Τα καλύτερα σουβλάκια σε 11 γειτονιές της Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα