Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: «Μου εύχονται καθημερινά να μην ζήσω»

Για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται καθημερινά στο διαδίκτυο και για τους haters που έχει μίλησε γνωστός stand up comedian.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας βρέθηκε σήμερα 19/4 στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και -μεταξύ άλλων- περιέγραψε πώς αντιμετωπίζει τα μηνύματα που λαμβάνει από ανθρώπους που φαίνεται ότι δεν τον συμπαθούν και θέλουν το κακό του.

«Έχω πολλούς haters. Έχω καθημερινά στο ραδιόφωνο ανθρώπους που μου εύχονται να μην ζήσω. Χοντρά πράγματα. Τα έχω φιλοσοφήσει και δεν με επηρεάζουν. Δεν βρίζουν εσένα που προβάλλεσαι, βρίζουν

κάποιον σαν εσένα.

Δεν βρίζουν τον άνθρωπο, αλλά την προβολή και την ιδιότητα. Έχουν μάθει να μισούν. Όποιος κι αν είναι σε αυτήν την θέση, αυτοί κάτι θα βρούνε», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Άρα, δεν βρίζουν εμένα, αλλά κάποιον σαν εμένα. Πιστεύω ότι όλα γιγαντώνονται πίσω από μία οθόνη γιατί πολλοί είναι “βούλωσέ το” κι από κοντά “γεια σου, τι κάνεις;”. Θέλει λίγη προσοχή το live, μια διαχείριση τι περνά και τι όχι, αυτό πως να το πω και σκέφτεσαι διπλά και τριπλά».

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Γεωργούλη: Ο πατέρας της Ελένης Χρονοπούλου χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη μετά την αποκάλυψη

Survivor All Star -Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αποψινό αγώνα Ελλάδα – Τουρκία

Μπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας για να κάνει παιδί, δεν είναι ωραίο να το λέμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα