Ηλίας Βρεττός: Η γυναίκα μου με αντιπαθούσε χωρίς να με γνωρίζει, έκανα αγώνα για να την κερδίσω»

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους με τον πιο γλυκό τρόπο! Οι δυο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο ο δεσμός τους άργησε να δει το φως της δημοσιότητας, μιας και απέφευγαν την έκθεση.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You» και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Αναστασία Δεληγιάννη, πώς κατάφερε να την κερδίσει, ενώ αποκάλυψε ότι της έκανε πρόταση γάμου στους 2,5

μήνες σχέσης.

«Γνωριζόμασταν τέσσερα χρόνια με την Αναστασία αλλά σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχε το σωστό timing για να είμαστε μαζί. Ήμασταν και οι δυο αλλού, παρόλα αυτά, την είχα εντοπίσει κάτι που δεν είχε κάνει εκείνη. Για την ακρίβεια, με αντιπαθούσε χωρίς να με γνωρίζει ιδιαίτερα.

Επειδή είναι εκτός χώρου και πολύ απλός άνθρωπος, το γεγονός ότι είμαι επώνυμος την απωθούσε. Μετά από τέσσερα χρόνια έγιναν καλύτερες οι συνθήκες αλλά και πάλι έπρεπε να κάνω μεγάλο αγώνα για να την κερδίσω, επειδή ήταν αρνητικά προκατειλημμένη απέναντι στο επάγγελμά μου.

Τους πρώτους 2,5 μήνες που ήμασταν μαζί της έκανα πρόταση γάμου. Της είπα χαρακτηριστικά, “δε βιάζομαι, ούτε με ενδιαφέρει το πότε, αλλά θέλω να σε παντρευτώ. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου και ήθελα να ξέρεις ότι το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Γεωργούλης: Τρεις υπάλληλοι τον κατηγορούν για mobbing – Τι ακριβώς είναι

 Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Στο γήπεδο μαζί με τον γιο τους, Νικόλα – Φωτογραφίες

 Παύλος Γερουλάνος: Η ανακοίνωση για το «τελευταίο αντίο» στην αδερφή του – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα