Άρης Σοϊλέδης: Η αποκάλυψη για τα συμβόλαια του Survivor -«Υπάρχει όρος που λέει ότι δεν μπορούμε να…»

Για τη συμμετοχή του στο περσινό «Survivor» αλλά και για τον όρο που υπάρχει στα συμβόλαια μίλησε πρόσφατα ο Άρης Σοϊλέδης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στο γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας απείλησε φέτος στο «All Star» ότι θα κάνει μήνυση σε βάρος του Νίκου Μπάρτζη για τον ισχυρισμό πως είδε τον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου

σε περιπτύξεις μέσα στο δάσος.

Με αφορμή αυτό, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες πριν ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο.

«Εάν είναι κάτι που ειπώθηκε μέσα στο παιχνίδι, υπάρχει όρος μέσα στο συμβόλαιο που λέει ότι δε μπορούμε να κάνουμε μήνυση σε κάποιον ο οποίος λέει κάτι μέσα στο παιχνίδι, που να αφορά το παιχνίδι. Οπότε ή δεν διάβασε καλά το συμβόλαιο ο Σπύρος ή τα έχει ξεχάσει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το αγάπησα το παιχνίδι, αλλά έχω πικρία κατά κάποιο τρόπο μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά. Πάντα μιλούσα με τα καλύτερα λόγια και τους φερόμουν σωστά. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω που μου στοίχισε.

Ακόμα και στον τελικό, που δεν το έχω πει, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει.

Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν γεια σου Άρη, λες και τους έκανα κάτι. Οι περισσότεροι ηχολήπτες, cameraman μετά το παιχνίδι με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Η επικοινωνία, ο τσακωμός και πράγματα που έλεγαν άλλοι παίκτες, μου στοίχισαν», είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Άρης Σοϊλέδης για το παιχνίδι και την πικρία που του έχει αφήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Γεωργούλης: Η μητέρα του «λύνει» τη σιωπή της – «Ξέρω το παιδί μου – Ό, τι είναι, θα φανεί μετά τις εκλογές»

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Στο γήπεδο μαζί με τον γιο τους, Νικόλα – Φωτογραφίες

Παύλος Γερουλάνος: Η ανακοίνωση για το «τελευταίο αντίο» στην αδερφή του – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα