Γνωστός Έλληνας αποκάλυψε: “Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει είναι 4 μέρες….”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στη Φωτεινή Ψυχίδου παραχώρησε ο Τάσος Ξιάρχος, ο οποίος αυτό το διάστημα διαγωνίζεται μαζί με την Κόνυ Μεταξά στο Just the 2 of us. 

Μίλησε για την εμπειρία του στο show του Open και τόνισε ότι μαζί με την Κόνυ Μεταξά θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή του.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως δεν του αρέσει η θάλασσα και πως η μεγαλύτερη σχέση που είχε κράτησε μόνο τέσσερις ημέρες: “Δεν μου αρέσει η θάλασσα σε ακραίο βαθμό! Προτιμώ να πάω στο βουνό, στο ποτάμι. Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει είναι

4 μέρες, ίσως και λιγότερο. Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο. Δεν χρειάζεται, αργότερα. Έχω καψουρευτεί για 3 ώρες, κάπου εκεί. Δεν μπορώ να δίνω λογαριασμό, δεν μπορώ να ρωτάω να με ρωτάνε, γιατί άργησες… Κάτι άλλο έχεις να με ρωτήσεις; Δεν μπορώ αυτά τα πράγματα”.

Όσο για τα μηνύματα που δέχεται στα social media, έκανε γνωστό πως: “Μου έχουν στείλει πάρα πολύ γυμνό, άντρες γυναίκες. Απαντάω σε όλα. Βασικά έτσι φλερτάρω και τελειώνει μετά το φλερτ”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ταξίδι στη Ζυρίχη για τη Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία και το σχόλιο του συντρόφου της! 

Ξέσπασε ο Σταμάτης Φασουλής: “Να κοιτάξουν την τύφλα τους και να αφήσουν…” 

Η απάντηση της Βικτώριας Καρύδα στον φερόμενο ως εκτελεστή του συζύγου της, ο οποίος αρνείται την κατηγορία!  

Keywords
Τυχαία Θέματα