Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/6

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για το cropped to, το κοντό δηλαδή μπλουζάκι που αφήνει εκτεθειμένη τη μέση σου. Τις τελευταίες σεζόν έχουν κάνει δυναμικό comeback -έγιναν αγαπημένα όλων των γυναικών τη στα 90s- και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία

μόδας Access Fashion, ένα floral cropped top που δένει στην πλάτη και ένα λευκό jean παντελόνι με δαντέλα στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid ένα ζευγάρι δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το ροζ -nude κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με cropped top και πως τα έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers και κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα, παίρνουν στα σοβαρά το θέμα του στυλ και θέλουν πάντα μα πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα