Ξέσπασε ο Σταμάτης Φασουλής: “Να κοιτάξουν την τύφλα τους και να αφήσουν…”

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής και μίλησε για όλα.

Αναφερόμενος στο έργο Art και στην καλοκαιρινή περιοδεία που θα πραγματοποιήσει, αποκάλυψε: “Είναι η τρίτη φορά που ανακατεύομαι με το Art, την πρώτη σκηνοθετούσα και έπαιζα, τώρα μόνο σκηνοθετώ. Τον χειμώνα τρέμω ότι με την παραμικρή γρίπη μπορεί να μην πατήσει κανείς στο θέατρο, αυτό φοβάμαι”.

Ο Σταμάτης Φασουλής εξομολογήθηκε πως την περίοδο

της καραντίνας πέρασε μια ελαφριά κατάθλιψη, ενώ μίλησε και για το πώς είναι ως φίλος. “Ενώ αισθάνομαι τις περισσότερες φορές προδομένος, νομίζω ότι κι εγώ έχω κάνει πολλά λάθη στις φιλίες μου. Είμαι πολύ καλός φίλος, αλλά αισθάνομαι προδομένος τις περισσότερες φορές. Κι εγώ σε δυο-τρεις φιλίες δεν έχω φερθεί καλά. Στην καραντίνα πέρασα μια ελαφριά κατάθλιψη, ήμουν απελπισμένος!”, δήλωσε.

Τέλος, έδωσε τη δική του απάντησε σε όσους τον έκριναν αρνητικά για την επιλογή του να βρίσκεται στην επιτροπή του Just the 2 of us: “Να κοιτάνε την τύφλα τους. Αυτό μπορούνε; Να κοιτάξουν την τύφλα τους και να αφήσουν τον Φασουλή να κάνει ότι δουλειά θέλει. Δεν κατάλαβα, θα βάλω δραγάτη στις επιλογές μου; Να κοιτάνε την τύφλα τους”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση της Βικτώριας Καρύδα στον φερόμενο ως εκτελεστή του συζύγου της, ο οποίος αρνείται την κατηγορία!  

Η τηλεφωνική παρέμβαση της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! 

Η εξομολόγηση της Jennifer Aniston για τη σειρά Friends: “Ήταν δύσκολο να απαλλαγώ…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα