AYTA είναι τα ζώδια που συνήθως ραγίζουν καρδιές (και δεν τους νιάζει ιδιαίτερα)…

Κάποια ζώδια είναι πιο ευαίσθητα και άλλα δεν έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες, ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Ποια είναι τα ζώδια που ραγίζουν καρδιές και δεν τους νιάζει ιδιαίτερα;

#1. Τοξότης- Θα σου ραγίσει την καρδιά αλλά τουλάχιστον θα είναι ειλικρινής. Ο Τοξότης δεν θα σου χρυσώσει το χάπι…και θα προτιμήσει να σου πει ότι δεν νιώθει πλέον όπως ένιωθε για σένα, από το να σου πει ψέματα.

Αν ο Τοξότης νιώσει πως δεν αντέχεις την ωμή ειλικρίνια του μπορεί να θυμώσει και να γίνει ακόμα πιο αυστηρός στα λόγια του.

#2. Υδροχόος- Ο Υδροχόος έχει ένα ελάττωμα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και αυτό είναι ότι είναι απρόβλεπτος. Τη μια μέρα μπορεί να σου λέει ότι είναι τρελά ερωτευμένος και την άλλη θα σε αφήσει και θα φύγει για πάντα χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις.

#3. Δίδυμοι- Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να δεθούν εύκολα και σε βάθος σε μια σχέση. Θα δώσουν ευκαιρίες στη σχέση τους αλλά μόνο αν θεωρούν ότι το αξίζει πραγματικά. Σε άλλες περιπτώσεις απλά σηκώνονται και φεύγουν χρησιμοποιώντας δικαιολογίες.

#4. Ιχθύς- Ο Ιχθύς είναι από τα πιο συναισθηματικά ζώδια και νιάζεται για τις σχέσεις που δημιουργεί. Ωστόσο, αν αντιληφθεί ότι το άτομο που έχει απέναντί του δεν νιώθει όπως νιώθει εκείνος θα σηκωθεί και θα φύγει και δεν θα δώσει και λογαριασμό.

#5. Λέων- Ο Λέων θα μπει σε μια σχέση μόνο αν νιώσει πως το άτομο που θα έχει δίπλα του είναι προέκταση του εαυτού του. Τι δεν θα αντέξει; Το να σταματήσεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Αν το κάνεις θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα, ακόμα και αν αυτός ο λόγος θεωρείται για πολλούς παιδιάστικος.

Διαβάστε ακόμα: Διακοπές μαζί του για πρώτη φορά; Δες πώς θα περάσεις…βάσει ζωδίου

Διακοπές μαζί του για πρώτη φορά; Δες πώς θα περάσεις…βάσει ζωδίου (Μέρος ΙΙ)

Ποια είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια; (+ ποια ζώδια λατρεύουν να δουλεύουν;)

Keywords
Τυχαία Θέματα