Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Πάθαμε πλάκα με την εντυπωσιακή ομοιότητα που έχει με την αδελφή της!

Αναντίρρητα το Greece’s Next Top Model είναι η επιτυχίας της σεζόν στην prime time ζώνη. Το ριάλιτι μοντέλων έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο του τηλεοπτικού κοινού, όσο και των lifestyle εντύπων. Οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι, αλλά και η εξελίξεις του είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές, αφού ο κόσμος δείχνει να απολαμβάνει να παρακολουθεί την προσπάθεια

των κοριτσιών να γίνουν top models.

Η καθημερινότητα για τα κορίτσια δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Στο σπίτι του διαγωνισμού δεν είναι λίγες οι φορές που η ένταση χτυπά κόκκινο, αφού έρχονται σε σύγκρουση με το παραμικρό λόγω της μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης που νιώθουν.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου, αφού στη φωτογράφηση αποχώρησης, τα κορίτσια κλήθηκαν να συνεργαστούν με άντρες παρτενέρ για καμπάνια προώθησης κραγιόν. Ωστόσο, κατά την διάρκεια του σχολιασμού της φωτογράφησης που έκαναν τα επίδοξα top models, 22χρονη Γαρυφαλιά Καληφώνη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια. Το σκέφτομαι καιρό», είπε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.

Μάλιστα, η ανακοίνωση της Γαρυφαλλιάς έφερε προ εκπλήξεως της συμπαίκτριες της, οι οποίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση της. Μάλιστα, μερικές εξ αυτών σχολίασαν ότι το νεαρό μοντέλο προέβει σε αυτή την κίνηση, καθώς διαπληκτίστηκε με τον σύντροφό του. Να σας θυμήσουμε, ότι καλός της ονομάζεται Κωνσταντίνος Κυριάκος και εργάζεται ως μετρ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μετά την απόφαση της, η Γαρυφαλλιά βρίσκεται κοντά στους οικείους της. Στο πλευρό της βρίσκεται και η αδερφή της, Ειρήνη Καληφώνη, η οποία είναι barwoman στην Πάτρα, ενώ παράλληλα σπουδάζει λογοθεραπεία.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τα δύο κορίτσια μοιάζουν πάρα πολύ!

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Keywords
Τυχαία Θέματα