Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Τον Αύγουστο κλείνουμε έναν χρόνο μαζί»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μπορεί να συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, ωστόσο στη συνέχεια έφτιαξε το δικό της κανάλι στο youtube και δημιούργησε μια μεγάλη παρέα. Μπορεί μετά τον χωρισμό της από την προηγούμενη σχέση της να σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο, ωστόσο εδώ και λίγες εβδομάδες έχει επιστρέψει δυναμικά.

Σε ένα από τα βίντεό της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κάλεσε στο κανάλι της τον Αλέξανδρο

Κοψιάλη και έκαναν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Κατά τη διάρκεια αυτής, λοιπόν, το μοντέλο αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα. Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σύντροφό της, ενώ έχει μοιραστεί και κοινές φωτογραφίες στα social media.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, λοιπόν, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ρωτήθηκε από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη για το πόσο καιρό είναι μαζί με τον Χρήστο Μάστορα. Τότε, λοιπόν, το μοντέλο εξομολογήθηκε πως τον Αύγουστο θα συμπληρώσουν έναν χρόνο ως ζευγάρι.

«Για δύο να είναι η πρόσκληση. Τον Αύγουστο κλείνουμε έναν χρόνο μαζί. Είναι ο πιο ωραίος. Τέλος!», ήταν τα λόγια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, η οποία είναι full in love με τον σύντροφό της.

«Ο Χρήστος δε ζηλεύει καθόλου με τις σέξι εμφανίσεις, του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι. Ο Χρήστος έχει ένα τόσο μοναδικό στυλ που δε θέλω να επέμβω καθόλου. Μου αρέσει πολύ. Εγώ εντάξει, ζηλεύω», είχε πει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε δηλώσεις της τον περασμένο Μάιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Ερωτευμένοι στη Μύκονο! Τα φιλιά σε βραδινή έξοδο

 Ρόδος: Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που συνεργείο της ΕΡΤ απειλείται από τη φωτιά

 Αντίνοος Αλμπάνης: Απαντά στους επικριτές του για τις αναρτήσεις εν μέσω των πυρκαγιών

Keywords
Τυχαία Θέματα