Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Επιστρέφει στην Αθήνα από τη Ρόδο – Το δημόσιο μήνυμα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε φέτος να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της στη Ρόδο. Η γνωστή επιχειρηματίας και influnecer ταξίδεψε στο νησί των Ιπποτών την εβδομάδα με τις φωτιές και έτσι έγινε μάρτυρας μιας τραγωδίας, καθώς χιλιάδες στρέμματα πράσινου έχουν καταστραφεί.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρακολούθησε τις δυσάρεστες εξελίξεις με τις φωτιές και έκανε σχετικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram. Η Ρόδος

περνάει δύσκολα και έτσι κανένας από τους επισκέπτες δεν έχει όρεξη για διακοπές και ξεκούραση.

Ολόκληρο το νησί προσπαθεί να σώσει ο,τιδήποτε αν σώζεται, με τους εθελοντές και τους κατοίκους να δίνουν τη δική τους μάχη στο πλευρό των πυροσβεστών. Οι Ροδίτες περνούν εφιαλτικές στιγμές, με τις φλόγες να απειλούν ανθρώπινες περιουσίες, ενώ ανυπολόγιστος είναι ο αριθμός των ζώων που έχουν χαθεί…

Το πρωί της Τρίτης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι επιστρέφει στην Αθήνα, με την ελπίδα πως όταν γυρίσει στη Ρόδο, όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν.

«Πίσω στην Αθήνα. Ελπίζω αυτό το πανέμορφο νησί που αφήνω να επανέλθει σύντομα και όλα να αποτελούν παρελθόν», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Ερωτευμένοι στη Μύκονο! Τα φιλιά σε βραδινή έξοδο

 Ρόδος: Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που συνεργείο της ΕΡΤ απειλείται από τη φωτιά

 Αντίνοος Αλμπάνης: Απαντά στους επικριτές του για τις αναρτήσεις εν μέσω των πυρκαγιών

Keywords
Τυχαία Θέματα