Ρόδος: Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που συνεργείο της ΕΡΤ απειλείται από τη φωτιά

Η φωτιά στη Ρόδο εξακολουθεί να καίει δασικές εκτάσεις και ανθρώπινες περιουσίες, με τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και των Μέσων να συγκλονίζουν, μεταφέροντας τον πόνο της καταστροφής. Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία έχουν ταξιδέψει στο νησί προκειμένου να καλύψουν τις εξελίξεις και να μεταφέρουν όλα όσα συμβαίνουν.

Το μεσημέρι της Τρίτης, το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ πρόβαλε ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ο δημοσιογράφος και το συνεργείο του σταθμού τρέχει για να ξεφύγει από την

πύρινη λαίλαπα, που μόλις σε μερικά δευτερόλεπτα τους πλησίασε απειλητικά, προκαλώντας τρόμο.

Στο βίντεο φαίνονται ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στο φλεγόμενο νησί, Κώστας Νούσης, ο οπερατέρ Γιώργος Κορδονούλης και η ηχολήπτρια Παναγιώτα Δερβιτσιώτη με φόντο τις απειλητικές φλόγες του πύρινου μετώπου που μαίνεται δίπλα στο Βάτι της Ρόδου.

Τόσο εκείνοι, όπως και πολλοί κάτοικοι που βρίσκονται στο σημείο είτε πεζοί είτε τα οχήματά τους τρέχουν πανικόβλητοι προκειμένου να προστατέψουν τις ζωές τους από τις φλόγες. Γι’ ακόμα μία ημέρα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, με πυροσβέστες και εθελοντές να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία είναι ασταμάτητη.

Οι εικόνες σοκάρουν και «παγώνουν» τους πάντες.

Διαβάστε ακόμα:

 Όλγα Κεφαλογιάννη: Συγκινεί το «αντίο» της στη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

 Γνωστοί Έλληνες αποχαιρετούν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Έδωσε νέο νόημα στη λέξη “Ελπίδα”»

 Ελένη Γερασιμίδου: «Έπρεπε να χειρουργηθώ, μου αφαίρεσαν κομμάτι πνεύμονα»

Keywords
Τυχαία Θέματα