Φτιάξε το τέλειο face mist για να έχεις πάντα στην τσάντα!

Xωρίς αυτό μην ξεκινήσεις για την παραλία! Αλήθεια είναι τόσο σωτήριο, τη στιγμή που έχεις ζεσταθεί πολύ από τον ήλιο και θες μια ανάσα δροσιάς για την επιδερμίδα σου! Το face mist είναι το hero product σε κάθε γυναικεία τσάντα και ιδανικό για την παραλία!

Θα σου δείξω πως μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου το απόλυτα αναζωογονητικό και ενυδατικό face mist για να μην σου λείψει
ποτέ!

Συστατικά:

1/2 φλιτζάνι απεσταγμένο νερό
2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης βέρα
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας

Οδηγίες:

Σε ένα μικρό μπουκάλι ψεκασμού, προσθέστε το απεσταγμένο νερό ως βάση. Συμπληρώστε το τζελ αλόης βέρα, το οποίο βοηθά στην απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος.
Ενσωματώστε το λάδι καρύδας στο μείγμα. Το λάδι καρύδας είναι μια φυσική ενυδατική κρέμα που μπορεί βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας από τον ήλιο.

Εάν θέλετε, προσθέστε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας που καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς από την έκθεση στον ήλιο αλλά δημιουργεί και μια χαλάρωση.
Προαιρετικά, συμπεριλάβετε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας για δροσιά στο δέρμα σας και αναζωογόνηση.
Ανακινήστε καλά το μείγμα για να ενωθούν όλα τα υλικά.
Αποθηκεύστε το face mist σε δροσερό μέρος ή βάλτε το στο ψυγείο για να το διατηρήσετε αναζωογονητικό.

Μιλάμε για άμεση έκρηξη ενυδάτωσης και την απόλυτη αίσθηση δροσιάς.

Θυμηθείτε, είναι πάντα απαραίτητο να δίνετε προτεραιότητα στην αντηλιακή προστασία χρησιμοποιώντας αντηλιακό με κατάλληλο SPF για τον τύπο του δέρματός σας. Επιπλέον, έχετε υπόψη σας τυχόν αλλεργίες ή ευαισθησίες που μπορεί να έχετε στα συστατικά που αναφέρονται και προσαρμόστε τη συνταγή ανάλογα.

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

First aid kit: Το τσαντάκι πρώτων βοηθειών της παραλίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα