Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της μέσα από φωτογραφίες

Τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τη νεογέννητη κόρη τους έκαναν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς. Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα του με τη μικρή και να ταξιδέψει σε έναν καλοκαιρινό προορισμό προκειμένου να χαλαρώσει και να κάνει βουτιές.

Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την κόρη της από τις στιγμές ξεγνοιασιάς τους. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες,

όπως χαρακτηριστικά ομολογούν τα παρακάτω στιγμιότυπα.

Η κόρη της παρουσιάστριας και του εκπαιδευτή σκύλων ήρθε στον κόσμο στις 5 Μαΐου του 2023, συνεπώς σε δύο ημέρες θα συμπληρώσει δύο μήνες ζωής. Μπορεί, λοιπόν, να μην μπήκε στο νερό, ωστόσο απόλαυσε τον ύπνο και το χουζούρι στην αγκαλιά της μητέρας της.

Όσον αφορά στον τόπο των διακοπών τους, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς επέλεξαν το Λουτράκι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φωτογραφίζει τα χαριτωμένα πατουσάκια της κόρης της με φόντο τη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διαμένουν.

Κι ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου χαίρεται τις διακοπές της, την ίδια στιγμή το όνομά της ακούγεται έντονα για την παρουσίαση νέας ψυχαγωγικής εκπομπής που θα προβληθεί στο OPEN την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πρόταση και φαίνεται πως είναι υπό επεξεργασία, μιας και προτεραιότητά της είναι η κόρη της. Ωστόσο, η ίδια δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά τη γέννηση του μωρού της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο της – Φωτογραφίες

 Εριέττα Κούρκουλου: Αποκάλυψε δημόσια τον προβληματισμό της -«Εμένα η καρδιά μου ράγιζε και αρκετοί καλεσμένοι γελούσαν»

 Πασίγνωστος ηθοποιός άφησε 1.000 ευρώ φιλοδώρημα σε μαγαζί της Μυκόνου

Keywords
Τυχαία Θέματα