«Μεγάλο στέλεχος έλεγε ότι δε θα είναι μόνος ο Μουτσινάς, θα πρέπει να έχει και 2 συμπαρουσιάστριες»

Ο Νίκος Μουτσινάς έριξε αυλαία στο «Καλό Μεσημεράκι» την Πέμπτη 30 Ιουνίου και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές που τον στήριξαν σε αυτό το επαγγελματικό βήμα του τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής έβαλε μια τελεία σε αυτό το μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο, εκφράζοντας την επιθυμία του να ξεκουραστεί την επόμενη σεζόν, μένοντας εκτός τηλεόρασης.

Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 3/7 με το φινάλε της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, με την Κατερίνα

Καινούργιου να κάνει μια αποκάλυψη. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια γύρισε τον χρόνο πίσω πέντε χρόνια πριν, όταν είχαν ξεκινήσει μαζί στο ΈΨΙΛΟΝ, και ανέφερε πως στέλεχος ήθελε ο Νίκος Μουτσινάς να είναι στην εκπομπή μαζί με δύο συμπαρουσιάστριες.

Προφανώς, κάτι τέτοιο δε συνέβη μετά από επιμονή του Θέμη Μάλλη, ο οποίος είχε και την ιδέα για την εκπομπή που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το στέλεχος που δεν ήθελε ο Νίκος Μουτσινάς να κάνει μόνος του την εκπομπή

«Η συγκεκριμένη εκπομπή ξεκίνησε από το Epsilon και ήταν μία ιδέα του Θέμη Μάλλη. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί θα καταλάβει ποιος είναι…

Μεγάλο στέλεχος έλεγε ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι μόνος του στην εκπομπή αλλά μαζί με άλλες δύο συμπαρουσιάστριες. Ο Θέμης ήταν εκείνος που επέμενε ότι ο Νίκος Μουτσινάς πρέπει να το κάνει μόνος του και ότι θα πάει εξαιρετικά και θα το κάνει έτσι», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο της – Φωτογραφίες

 Εριέττα Κούρκουλου: Αποκάλυψε δημόσια τον προβληματισμό της -«Εμένα η καρδιά μου ράγιζε και αρκετοί καλεσμένοι γελούσαν»

 Πασίγνωστος ηθοποιός άφησε 1.000 ευρώ φιλοδώρημα σε μαγαζί της Μυκόνου

Keywords
Τυχαία Θέματα