Roger Federer: Τώρα και rockstar ο διάσημος τενίστας – Στη σκηνή με τους Coldplay

18:42 3/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Roger Federer απολαμβάνει την αποχώρησή του από τα γήπεδα του τένις στο έπακρο.

Μάλιστα, ο πρώην πρωταθλητής του τένις τώρα μπαίνει σε ρόλο rockstar ανεβαίνοντας στη σκηνή μαζί με τους Coldplay. Ο Roger Federer και η σύζυγός του, Mirka είχαν ειδική μεταχείριση VIP

με το επιτυχημένο συγκρότημα, με τον αστέρα του τένις να κάνει ειδική ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα “Adventure of a Lifetime” (η περιπέτεια μιας ζωής), αναφερόμενος στο διάσημο τραγούδι των Coldplay.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε Federer και τη σύζυγό του αγκαλιασμένους με το συγκρότημα πριν από την εμφάνισή τους το Σαββατοκύριακο στη Ζυρίχη, στην πατρίδα του Ελβετού τενίστα. Ο Federer ανέβηκε στη σκηνή του Stadion Letzigrund μαζί με τον τραγουδιστή Chris Martin, τον κιθαρίστα Jonny Buckland, τον μπασίστα Guy Berryman και τον ντράμερ Will Champion.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Federer (@rogerfederer)

Ο Federer απέκτησε βασικό ρόλο στη συναυλία του συγκροτήματος, καθώς ο Chris Martin τον σύστησε ως “αρχικό μέλος του συγκροτήματος”, όπως είδαμε σε βίντεο θαυμαστή, που αναρτήθηκε στο Twitter.

Ο Federer βρέθηκε στο επίκεντρο για το “shaker solo” του όταν στη μέση του τραγουδιού κούνησε το όργανο στο μικρόφωνο. Και όταν το συγκρότημα έπαιξε το “Adventure of a Lifetime”, ο Federer ήταν αυτός που απελευθέρωσε φουσκωμένα μπαλόνια.

“Ήσουν αλάνθαστος παίζοντας το shaker, Roger. Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις;” σχολιάζουν οι Coldplay στην ανάρτηση του σταρ του τένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα