Φούξια μέσα στο κρύο; Ναι! Είναι η απόχρωση που δε θα βγάλουμε από πάνω μας αυτή τη σεζόν

Το φούξια είναι ένα χρώμα- σύμμαχος ενάντια σε κάθε άσχημη σκέψη και κακή διάθεση. Το ροζ μας φτιάχνει το κέφι και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην φοράμε περισσότερο ροζ στην καθημερινότητά μας; Η Leonie Hanne μας δείχνει 5 looks που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP και είμαι σίγουρη πως θα σε εμπνεύσουν πολύ.

#1. Ένα πλεκτό φόρεμα σε μια bold απόχρωση, όπως είναι το φούξια

είναι ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή. Η Leonie συνδυάζει το σύνολό της με lime green boots, ασορτί τσαντάκι και ροζ γυαλιά ηλίου.

#2. Τόλμησε να κάνεις mix & match συνδυασμούς παντρεύοντας το ροζ ή φούξια φόρεμά σου με ένα κόκκινο παλτό. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς ένα look που δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

#3. Φόρεσε φούξια από πάνω μέχρι κάτω ακολουθώντας το παράδειγμα της Leonie Hanne. Για την ακρίβεια μπορείς να ταιριάξεις το φούξια φόρεμά σου με ένα ζευγάρι ροζ ή φούξια mules ολοκληρώνοντας το look με ροζ γυαλιά και τσαντάκι.

#4. Μην φοβηθείς να επενδύσεις φέτος σε ένα πανωφόρι σε έντονη απόχρωση. Δεν πρόκειται να το βαρεθείς εύκολα και θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε πρωί που θα το φοράς.

#5. Για ένα υπέροχο office look συνδύασε το φούξια tailored παντελόνι σου με ένα ασορτί blazer και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για μια super stylish εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα printed παντελόνια που φοράνε οι πιο stylish γυναίκες στον κόσμο- Πώς θα τα φορέσεις τον Χειμώνα;

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple!

9 looks με κοστούμι που θα ανανεώσουν το office style που θέλεις να έχεις αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα