Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα αρνητικά σχόλια για την αναφορά στο coming out του

Ο Φώτης Σεργουλοπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Antivirus»και μίλησε για τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει coming out στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε για τη συνέντευξή του υπήρχαν και κάποια αρνητικά, γεγονός που ο ίδιος δεν άφησε ασχολίαστο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», στην οποία ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα,

μοιράζοντας τις σκέψεις του με τους τηλεθεατές. Ο ίδιος μίλησε με ειλικρίνεια και αποκάλυψε το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έλαβε.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για τη συνέντευξή του

«Από τη στιγμή που λέμε ότι υπάρχει μία πληγή και συνεχής κακοποίηση, το να συνεχίσεις να λες πράγματα τα οποία θέλουμε, υπάρχει πάντα από κάτω: “σταματήστε να μιλάτε, σας βαρεθήκαμε”. Δεν μπορούν να αποδεχτούν κάτι, το οποίο επισημαίνουμε…

Χθες την παγκόσμια ημέρα του coming out, βγήκε το τεύχος του Antivirus και έδωσα μία πολύ μεγάλη συνέντευξη. Από κάτω υπήρχαν σχόλια σε αυτό που ανέβασα: “σταμάτα πια, για ποιο λόγο μιλάς, τα ακούσαμε, σε βαρέθηκα, κούρασες”», ήταν τα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Λαμπίρη για Πέτρο Λαγούτη: «Είναι υπέροχος, είμαστε πολύ δεμένοι»

 Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ζουν τον έρωτά τους στην Αμερική!

 Μυρτώ Αλικάκη: Η αντίδραση για τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα