Έρχεται η Άνοιξη κι ένα ροζ κραγιόν θα το χρειαστείτε! Δείτε τα ωραιότερα ever

Ε! Το ροζ κραγιόν είναι σαν το κόκκινο, πρέπει πάντα να υπάρχει στο νεσεσέρ σας για ώρα ανάγκης. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός μια ροζ απόχρωση στα χείλη είναι ότι ωραιότερο και δεν το λέμε εμείς μόνο, το λένε και οι make up artists. Επίσης είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και τα beauty brands δημιούργησαν τις ωραιότερες ροζ αποχρώσεις και υφές για εσάς μόνο.

Ακόμη κι αν επιλέξετε το no make up look επιτρέπεται να προσθέσετε μια ροζ πινελιά είναι απαραίτητη ενώ παράλληλα ταιριάζει σχεδόν με όλα τα looks. Εκτός αν σας αρέσουν οι έντονες αποχρώσεις και οι ματ υφές που θέλουν άψογη επιδερμίδα και ομοιομορφία στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι θα δείξουν τέλειες αν ακολουθήσετε το μονοχρωματικό look που συνεχίζει να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα ροζ κραγιόν, εσείς δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε στο νεσεσέρ σας εκείνο που αγαπάτε περισσότερο:

Fenty Beauty by Rihanna Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Paint, Unlocked: Η τελευταία μεγάλη αγάπη της star είναι το συγκεκριμένο electric φούξια χρώμα. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και χαρίζει μια συγκλονιστική ένταση.

Dior Lip Glow: Πρόκειται για ένα lip balm με χρώμα που χαρίζει στα χείλη τέλεια ενυδάτωση και ένα ροζ φινίρισμα με απίστευτη λάμψη.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick, Lolita: Το dusty rose της make up artist είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα προϊόντα. Αφήνει στα χείλη την τέλεια ροζ απόχρωση που παραμένει αναλλοίωτη για ώρες.

MAC Shadescent Lipstick, Candy Yum Yum: Λαχταριστό σαν ζαχαρωτό, το συγκεκριμένο χρώμα είναι iconic αφού αφήνει στα χείλη τη χαρούμενη αίσθηση της τσιχλόφουσκας.

Nars Lipstick, Schiap: Η ονομασία του προέρχεται από την σχεδιάστρια Elsa Schiaparelli που αγαπούσε τη συγκεκριμένη απόχρωση στα χείλη και την είχε κάνει σήμα κατατεθέν της.

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick, Tumultuous Pink: Μια berry απόχρωση που χαρίζει απίθανο χρώμα στα χείλη αλλά και λάμψη. Η ενυδατική του σύνθεση χαρίζει παράλληλα την απαραίτητη υγρασία και φροντίδα.

YSL Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstick, Contrary Fuchsia: Το σχήμα του σας βοηθά να το απλώσετε στα χείλη ακολουθώντας τη φυσική τους γραμμή καλύπτοντας με χρώμα όλη την επιφάνεια με ακρίβεια. Η απόχρωση είναι σοφιστικέ και υπέροχη.

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της εβδομάδας είναι negative space!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε το τέλειο no make up look!

Keywords
Τυχαία Θέματα