Βουβός πόνος

SHOWBIZΒουβός πόνοςΔευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 15:48

❱❱ Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελίδη

Θλίψη στο μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, που τελέστηκε την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στη γειτονιά του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, στη Νέα Ιωνία.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν τον ξέχασαν και βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη

του. Τραγική φιγούρα, η μητέρα του Αθηνά, που δεν μπορεί να δεχτεί πως έχασε για πάντα τον γιο της και ο καιρός που πέρασε δεν της απάλυνε τον πόνο. Σκιά του εαυτού του και ο πατέρας του Σταύρος, που συντετριμμένος δήλωσε στις κάμερες: «Ημέρα μνήμης... Πέρασαν τρία χρόνια, πολλές μέρες, πολλά κλάματα. Ελπίζω να μην ξεχαστεί ποτέ και να τον θυμάται ο κόσμος».

Εκτός από τους γονείς του, παρόντες στο μνημόσυνο ήταν φυσικά και τα αδέρφια του Παντελή, ο Κωνσταντίνος και ο Τριαντάφυλλος με τη γυναίκα του, την ηθοποιό Πωλίνα Φιλίππου, που πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον πρώτο παιδί τους. Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές του αξέχαστου καλλιτέχνη, που άναψαν ένα κερί υπέρ αναπαύσεως και βούρκωσαν στη θύμησή του, ήταν και η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς.

Να θυμίσουμε πως ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, νωρίς το πρωί, σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το τζιπ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες της ασφάλτου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μαζί του στο μοιραίο αυτοκίνητο, από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός, επέβαιναν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα