Επιλέξτε το σωστό κονσίλερ για τέλεια κάλυψη

Το κονσίλερ είναι προϊόν-μπαλαντέρ αφού ακόμη κι αν δεν φοράτε make up καθημερινά θα το χρησιμοποιήσετε. Έστω και ελάχιστη ποσότητα για να καλύψετε μικρές ατέλειες, μαύρους κύκλους και σακούλες και παράλληλα να χαρίσετε λάμψη στην επιδερμίδα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε το κατάλληλο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Στην περίπτωση που το μακιγιάζ βρίσκεται στην καθημερινή σας ρουτίνα τότε δεν γίνεται να το παραλείψετε και το γνωρίζετε.

Ευτυχώς τα beauty

brands έχουν δημιουργήσει κονσίλερ σε όλες τις μορφές: στικ, ρευστά ή σε μορφή κρέμας.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας κι εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε το δικό σας:

Μax Factor Radiant Lift Concealer: Καλύπτει ατέλειες και μαύρους κύκλους και παράλληλα είναι κατάλληλο για τη δημιουργία έξτρα λάμψης.

Make Up for Ever Full Cover Extreme Camouflage Cream: Το αγαπούν οι επαγγελματίες αφού έχει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα (μέχρι και tattoo) ενώ ταυτόχρονα είναι αδιάβροχο και oil free που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες.

NYX Gotcha Covered Concealer: Χάρη στο έλαιο καρύδας που περιέχει φροντίζει την επιδερμίδα χωρίς να τη βαραίνει. Καλύπτει μικρές ατέλειες και λεπτές γραμμές και παράλληλα αφήνει ένα απαλό και λαμπερό φινίρισμα. Αναμίξτε το με την ενυδατική σας κρέμα και απλώστε το σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.

Bare Minerals BarePro 16-Hour Full Coverage Concealer: Είναι γνωστό για την καλυπτικότητα αλλά και τη διάρκεια. Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των make up artists αφού μπορεί να καλύψει τέλεια ρυτίδες και κηλίδες κρατώντας την επιδερμίδα πλούσια ενυδατωμένη χάρη στο εκχύλισμα bamboo που περιέχει στη σύνθεση του.

Urban Decay All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer: Μια πλούσια σύνθεση για τέλεια κάλυψη. Οι ειδικοί λένε να ζεστάνετε για λίγο το προϊόν στο χέρι σας πριν το χρησιμοποιήσετε ώστε να απλωθεί με μεγαλύτερη ευκολία.

Dior Diorskin Forever Undercover Concealer: Αν θέλετε μια μικρή δόση πολυτέλειας το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι καλύτερο. Αφήνει μια βελούδινη αίσθηση και καλύπτει λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και σακούλες χωρίς να “σπάει” κατά τη διάρκεια της ημέρας, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ανανέωση.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε το τέλειο no make up look!

Το μανικιούρ της εβδομάδας είναι negative space!

Keywords
Τυχαία Θέματα