Ελένη Μενεγάκη: Τα μηνύματα που έλαβε με αφορμή τη selfie της και η αποκάλυψη για τον γιο της, Άγγελο!

Το περασμένο Σάββατο (16/02) η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie της – η παραπάνω εικόνα – την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: “#Eleni …μια βροχερή και παγωμένη μέρα”!

Η παρουσιάστρια σήμερα στην εκπομπή της αναφέρθηκε στη φωτογραφία της και αποκάλυψε πως δέχτηκε πολλά μηνύματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας

που είχει καλό καιρό. “Ανέβασα μία φωτογραφία από τη γειτονιά μου στο instagram και έγραψε ότι ήταν βροχερός ο καιρός και μου έγραφαν όλοι ότι είχε καλοκαιρία, ελάχιστοι μου έγραψαν ότι ο καιρός ήταν βροχερός. Μήνυμα μέχρι και από τη Γερμανία έλαβα και μου είπαν ότι ο καιρός ήταν συμπαθητικός!”, σχολίασε.

Στη συνέχεια αφορμή τη συνέντευξη της Νατάσας Ράγιου με τον 17χρονο γιο της, αναφέρθηκε στον Άγγελο Λάτσιο λέγοντας: “Όλες οι μαμάδες τελικά τα ίδια κάνουμε. Προσπαθούμε να κλέψουμε κανένα φιλάκι τους, μεγαλώσανε Νατάσα (Ράγιου), τι να κάνουμε… ρε παιδιά από ποια ηλικία τα αγόρια κρατάνε αποστάσεις από τη μαμά τους, δηλαδή όχι πολλές αγκαλιές και φιλιά… Μέχρι κάποια ηλικία τα αγόρια μας κάθονται να τα αγκαλιάσουμε, να τα χαϊδέψουμε, να τα πειράζουμε, μετά αλλάζουν και λένε «έλα τώρα μεγαλώσαμε». Ευτυχώς τα κορίτσια μου, κάθονται στα χαϊδολογήματα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Λουκάκος: “Εγώ βρέθηκα στο MasterChef λόγω του Λεωνίδα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα