Νεαρός ποδοσφαιριστής στην Ημαθία κατέρρευσε στο γήπεδο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝεαρός ποδοσφαιριστής στην Ημαθία κατέρρευσε στο γήπεδοΔευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 15:14

❱❱ Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ημαθίας από τον ξαφνικό θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη (φωτό), ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ε. Χαρίεσσας - Φίλιππος Μελίκης έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο.

Ηταν στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ξαφνικά παίκτες, διαιτησία και φίλαθλοι πάγωσαν βλέποντας τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο αθλητή της Α.Ε. Χαρίεσσας

να καταρρέει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρώτες βοήθειες

Αμέσως βρέθηκαν στο πλευρό του προκειμένου να δουν τι ακριβώς του είχε συμβεί και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός του αγώνα, ο βοηθός Λουκάς Ρηγόπουλος, καθώς και ο αδελφός του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Βασίλης Ντάμτσιος. Παρά τις επίμονες προσπάθειές τους, ο 17χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο, ώστε να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας.

Εκεί οι γιατροί έκριναν πως η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και πως έπρεπε ο 17χρονος να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος νεαρός κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ήταν φιλόδοξος και δραστήριος. Λάτρευε το ποδόσφαιρο από παιδί, ενώ όνειρό του ήταν να μοιάσει στους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία ήθελε να παρακολουθήσει κάποια στιγμή από κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα