Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της στον ΣΚΑΪ;

Η Σία Κοσιώνη συζητιέται τις τελευταίες ώρες, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ λήγει στις 30 Ιουνίου και ακόμα δεν έχει ανανεώσει. Η δημοσιογράφος του ALPHA υποστήριξε πως η παρουσιάστρια ειδήσεων έχει ζητήσει να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες, ενώ υπό διαπραγμάτευση

βρίσκεται και το οικονομικό κομμάτι.

Όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου για το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη

«Είναι η πρώτη χρονιά που λήγει το συμβόλαιό της και ουσιαστικά βρίσκονται όλα στον αέρα. Δεν θυμάμαι άλλη παρουσιάστρια να έχουμε φτάσει 15 μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου της και να μην έχει ανανεωθεί το συμβόλαιό της. Το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη λήγει στις 30 Ιουνίου, δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις, εκτός από περιστασιακές.

Ξέρουν ότι η Σία Κοσιώνη ζητάει κάποια πράγματα και από οικονομικής άποψης και θέσης αρμοδιοτήτων. Δεν υπάρχει αυτό το ένθερμο κλίμα και καλό κλίμα ώστε να προχωρήσει και να πούμε ότι είναι μια τυπική διαδικασία που θα ολοκληρωθεί μετά τις εκλογές. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Είναι μια δύσκολη χρονιά για το δελτίο του ΣΚΑΪ. Δεν θέλει να κάτσει στη καρέκλα η Σία Κοσιώνη.

Αυτό που ζητάει είναι μια θέση επιτελική, δεν θέλει να μείνει μόνο στην παρουσίαση των ειδήσεων. Κινδυνεύει ο ΣΚΑΪ μετά τις εκλογές να μείνει ακέφαλο το κεντρικό δελτίο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η απάντηση του ΣΚΑΪ για το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεωθεί από μέρα σε μέρα, μιας και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία που έχουν εδώ και χρόνια. Η παρουσιάστρια αποτελεί πρόσωπο του σταθμού και θα συνεχίσει να είναι.

Διαβάστε ακόμα:

 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου

 Αλέξης Παππάς κατά Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Δεν πήγε στο Survivor; Άρα πιο πριν δεν είχε αξιοπρέπεια»

 Μαρία Ηλιάκη για Κατερίνα Καινούργιου: «Είπαμε ότι τα βρήκαμε αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα