Αλέξης Παππάς κατά Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Δεν πήγε στο Survivor; Άρα πιο πριν δεν είχε αξιοπρέπεια»

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το «Survivor All Star». Να θυμίσουμε πως η επιχειρηματίας υποστήριξε πως η αξιοπρέπειά της κοστίζει πάνω από 5.000€, τα χρήματα δηλαδή που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτες.

«Να πω κι εγώ τη γνώμη μου με μια λέξη; Ανθρωποφαγία. Ξεπουλάνε την ψυχή τους όλοι, παραγωγή και παίκτες για τα 5 χιλιάρικα. Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5 χιλιάρικα… Καλύτερα που έφυγα τόσο νωρίς. Δυο

εβδομάδες έκατσα και έκλαιγα από την πρώτη μέρα. Δεν υπάρχει, ήταν εκεί μέσα…», ήταν τα ακριβή λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η απάντηση του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς ενημερώθηκε για τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και την «κάρφωσε», υποστηρίζοντας πως στο παρελθόν και εκείνη είχε συμμετάσχει στο reality επιβίωσης, συνεπώς γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Ειδικότερα, ο ηθοποιός είπε:

«Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν πήγε στο Survivor; Άρα πιο πριν δεν είχε αξιοπρέπεια; Πιστεύω ότι όποιος δεν είχε καταλάβει την πρώτη φορά που πήγε στο Survivor ότι είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται να δώσεις πάνω από τις δυνάμεις που έχεις, κάτι δεν έχει καταλάβει καλά. Αν σου αρέσει αυτή η διαδικασία, σημαίνει ότι πάλι κάτι δεν πάει καλά».

Όσον αφορά στην αμοιβή των παικτών αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης του «Survivor All Star», ο Αλέξης Παππάς εξέφρασε την άποψή του, δηλώνοντας πως ο ίδιος, αν βρισκόταν στην παραγωγή, δεν θα ήταν ικανοποιημένος με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο All Star κύκλος.

«Έχω ακούσει ότι τα παιδιά δεν έχουν πάρει ακόμα τα λεφτά τους. Νομίζω ότι όταν ήμουν εγώ στο Survivor οι πληρωμές γινόντουσαν άμεσα. Ένας από τους παίκτες ου έχει φύγει πολύ νωρίς, δεν έχει πάρει ακόμα τα χρήματά του. Αν ήμουν μέλος της παραγωγής δεν θα ήμουν ευχαριστημένος με τα νούμερα και το πώς εξελίχθηκε η φάση γιατί έφυγαν από την αρχή έξι δυνατά φαβορί», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο: «Το πρόσωπό μου ακόμα δεν βλέπετε, χθες πήγα και άναψα λαμπάδα»

 Ελένη Χατζίδου: Η εξομολόγηση για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητό της -«Είναι μία περίεργη κατάσταση γιατί…»

 Κατερίνα Καραβάτου: Τελευταία μέρα στο Δημοτικό για την κόρη της – Η σπάνια φωτογραφία της

Keywords
Τυχαία Θέματα