Ελεονώρα Μελέτη: Φινάλε για το «Mega Καλημέρα» – Το αντίο της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Ημέρα αποχαιρετισμών είναι η σημερινή, αφού και η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Mega Καλημέρα» για τη φετινή σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι από την πορεία της εκπομπής, αφού μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών τους εμπιστεύτηκε για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη,

αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και δούλεψαν για το «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της στο πάνελ. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τη Φλορίνα Πετρουτσέλι, της οποίας η συνεργασία με την εκπομπή ολοκληρώνεται αυτή τη σεζόν.

«Χαίρομαι πολύ που πέρασα μαζί σας αυτή τη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τον καθένα ξεχωριστά. Τον Κώστα μου, που τον ήθελα τόσα χρόνια, να κάνουμε αυτό που κάναμε έναν χρόνο τώρα. Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε εσάς, που ανοίξατε την πόρτα του σπιτιού σας, μας βάλατε μέσα στα σπίτια σας και μας χαρίσατε όμορφα πρωινά. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, για εμάς ήταν ένα μεγάλο στοίχημα και φεύγουμε πολύ ευχαριστημένοι και γεμάτοι από αυτή τη χρονιά. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη.

Έπειτα, τον λόγο πήρε η Φλορίντα Πετρουτσέλι και μίλησε για την εμπειρία που έζησε αυτή τη χρονιά, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις φήμες που τη θέλουν να αποχωρεί από την εκπομπή.

«Εγώ δεν θέλω ούτε να συγκινηθώ ούτε να συγκινηθεί κανείς γιατί πραγματικά είναι μια μέρα χαράς, τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Εγώ κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Κάποιους δεν σας ήξερα προσωπικά, σας έμαθα και θα σας έχω από εδώ και πέρα ως φίλους και συνεργάτες.

Δεν θα σας ξεχάσω ούτε θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα. Εδώ την κουμπάρα, αυτή κι αν δεν θα με ξεφορτωθεί με τίποτα γιατί είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφος και από αδερφή θα έλεγα εγώ. Ευχαριστώ για όλα και σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ματίνα Παγώνη: «Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά-πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έριξε αυλαία το «Happy Day» – «Βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι φέτος»

 Κώστας Φραγκολιάς για Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε κατά της παραγωγής του Survivor και το πολυσυζητημένο πλάνο της –«Ήθελαν να την εκθέσουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα