5 top καλοκαιρινά παπούτσια με την υπογραφή Tamaris

Τα υποδήματα, εκτός από ένα πρακτικό εργαλείο για την καθημερινότητα, αποτελούν ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει μια εμφάνιση. Οι τάσεις αλλάζουν αρκετά γρήγορα, με τα νέα trends να εμφανίζονται διαρκώς. Η Tamaris αποτελεί μια από τις εταιρείες που αντιλαμβάνονται αυτές τις αλλαγές και προτείνουν διαρκώς νέα και ποιοτικά κομμάτια.

Στο κατάστημα Tsakalian, χάρη στην πολυετή

εμπειρία μας έχουμε την απαραίτητη εμπειρία την τεχνογνωσία ώστε να προμηθευόμαστε από το κάθε brand τα πιο στυλάτα και μοδάτα σχέδια, που χαρίζουν άνεση στο πόδι που διαρκεί για πολλές ώρες.

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα πιο trendy γυναικεία παπούτσια της Tamaris που προτείνει ο Tsakalian για το φετινό καλοκαίρι, που θα σας χαρίζουν μοναδικές εμφανίσεις.

Mules Tamaris

Αν και αποτελούν trend τα τελευταία χρόνια, τα mules είναι ένα είδος παπουτσιού που χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες. Μάλιστα, η Marilyn Monroe τα είχε επιλέξει για πολλές της δημόσιες και μη εμφανίσεις. Τα mules διακρίνονται για το άνοιγμα και την μη ύπαρξη κορδονιών στο πίσω μέρος τους, αφήνοντας ελεύθερη την φτέρνα. Χάρη στις μεγάλες επιλογές ως προς το ύψος του τακουνιού, το μαλακό τους πέλμα και την αντιολισθητική σόλα, τα mules της Tamaris αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να τα φορούν πολλές ώρες. Την ίδια στιγμή παρέχουν πολλά σχέδια και χρώματα, για δημιουργία πολλών συνδυασμών και εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάστε τα με καλοκαιρινά φορέματα, μακριές φούστες και ολόσωμες φόρμες και κλέψτε την παράσταση.

Γυναικεία πέδιλα Tamaris

Τα γυναικεία πέδιλα, είτε με λεπτό, είτε με χοντρό τακούνι παραμένουν στη μόδα και φέτος. Επομένως, μην πετάξετε όσα έχετε ήδη στη ντουλάπα σας. Καθώς τα ψηλοτάκουνα πέδιλα δεν είναι πάντοτε βολικά, τα πέδιλα με χαμηλό τακούνι θα σας επιτρέψουν να τα φοράτε καθημερινά, χωρίς καμία ενόχληση. Ανακαλύψτε στον Tsakalian τα πιο άνετα γυναικεία πέδιλα της Tamaris που θα σας χαρίσουν στυλάτες εμφανίσεις τόσο για το πρωί, όσο και για το βράδυ. Φορέστε τα με φούστες, τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι και αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει.

Πλατφόρμες Tamaris

Οι πλατφόρμες αποτελούν μια καλοκαιρινή επιλογή που όπως φαίνεται, δε θα φύγει σύντομα από τη μόδα. Είτε με ψηλό, είτε με χαμηλό τακούνι, είναι κατάλληλες για κάθε στιγμή της ημέρας, από το γραφείο έως και βραδινές εξόδους. Έτσι, ανάλογα με τον συνδυασμό τους, γίνονται κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις. Συνδυάστε τις πλατφόρμες της Tamaris με μια παντελόνα ή μια φαρδιά φούστα για τις πρωινές εξορμήσεις στην πόλη, κι ένα ανάλαφρο ή κολλητό φόρεμα για τα βραδινά σας κοκτέιλς!

Σανδάλια Tamaris

Όταν αρχίζουμε να φοράμε τα σανδάλια μας σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Από την παιδική μας ακόμη ηλικία, τα σανδάλια αποτελούν ένα κομμάτι στη ντουλάπα μας που, όσαχρόνια και να περάσουν δεν το αλλάζουμε. Κατάλληλα για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις τόσο μέσα στην πόλη, όσο και για τις καλοκαιρινές μας διακοπές στο νησί. Αν θέλετε να ξεχωρίσετε φέτος το καλοκαίρι, προτιμήστε απλές γραμμές για τη δουλειά, τις πρωινές βόλτες ή την καθημερινότητα και περίτεχνα σχέδια ή glitter για τις βραδινές εξορμήσεις, ή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Στο κατάστημα Tsakalian θα βρείτε σανδάλια Tamaris με αναπαυτικό πέλμα και αντιολισθητική σόλα, για περιπλανήσεις σε όλων των ειδών τα δάπεδα.

Γόβες Tamaris

Ένα ζευγάρι γόβες υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Οι γόβες είναι κλασάτες, αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα, ενώ κολακεύουν όλα τα outfits. Ανάλογα με τη γραμμή και το ύψος του τακουνιού, είναι κατάλληλα για καθημερινές, ή επίσημες, αλλά και πρωινές ή βραδινές περιστάσεις. Αν δεν μπορείτε χωρίς τις αγαπημένες σας γόβες Tamaris, αλλά δε θέλετε και να κουράσετε τα πόδια σας, προτιμήστε γόβες με χαμηλό τακούνι για την καθημερινότητα, ενώ κρατήστε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας για τις βραδινές σας εξόδους.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα από την συλλογή της Tamaris στο Tsakalian.gr.

Μια ματιά ακόμα:

ΑΥΤΕΣ είναι οι τάσεις στις τσάντες που εμπιστεύονται οι πιο hot influencers

Crochet: Τα πλεκτά αποτελούν τη Νο 1 τάση της σεζόν -Δείτε πως θα τα φορέσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα