Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έριξε αυλαία το «Happy Day» – «Βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι φέτος»

Αυλαία έριξε η εκπομπή Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποχαιρετάει το τηλεοπτικό κοινό και να ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μιας χρονιάς δύσκολης και με πολύ υψηλό ανταγωνισμό.

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στην πρωινή ζώνη του Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή

έχει δημιουργήσει τη δική της παρέα, που τη στηρίζει και τη συντροφεύει. Πέρα από ιδιαίτερα χαρούμενη για το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια ήταν και πολύ συγκινημένη.

Μάλιστα, η ίδια προέβη σε μια εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας ότι έτος κλήθηκε να επιλέξει, αν θα συνεχίσει ή όχι στο Happy Day:

«Κάθε χρόνο λέω ότι δεν θα συγκινηθώ φέτος αλλά μόνο θα χαμογελάω. Επειδή είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε τα συναισθήματά μας, εγώ αγαπώ αυτό που κάνω και αγαπώ το Happy Day και φέτος – επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι – ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα, και κλήθηκα να πάρω κάποιες αποφάσεις, θέλω να σας πω ότι επέλεξα να μείνω εδώ γιατί άκουσα την καρδιά μου και αυτό που έχουμε εδώ δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω, αλήθεια σας το λέω».

Διαβάστε ακόμα:

 Άγριες Μέλισσες: «Χτύπησε» κόκκινο η τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου

 Ελένη Παπίλα: «Στενοχωριέμαι πολύ που δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή»

 «Έπλενα τη γλώσσα μου με σαμπουάν για τα μαλλιά γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα