Γιώργος Καρτελιάς: «Αυτό που ήθελαν δεν το πετύχαμε γι’ αυτό μας σταματάνε»

Η εκπομπή «Breakfast@Star» ολοκληρώνεται μετά από μια σεζόν που βρισκόταν στον αέρα, με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά να καλούνται να αποχαιρετήσουν σήμερα το τηλεοπτικό κοινό. Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό και εκείνος μίλησε για την ολοκλήρωση της εκπομπής του.

«Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν! Νομίζω ήταν ένα ωραίο μάθημα, μια πολύ ωραία εμπειρία. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας, έχουμε σκεφτεί μια ωραία ιδέα, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Θα δούμε… Εγώ θα αρχίσω να τα σκέφτομαι όλα από αύριο και μετά. Μπορεί να είμαι με την Ελίνα μπορεί

και όχι, δεν ξέρω γιατί αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ακόμα μία σκέψη, δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Έπειτα, ο παρουσιαστής του Star ρωτήθηκε για το τέλος της εκπομπής και δεν έκρυψε τη στενοχώριά του με αυτή την εξέλιξη. Ο Γιώργος Καρτελιάς αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν θα συνεχίσουν με την Ελίνα Παπίλα είναι το γεγονός ότι δεν είχαν τη χημεία που περίμενε το κανάλι.

«Δεν με πικραίνει που δεν συνεχίστηκε η εκπομπή, άλλο είδαν και μας έφεραν κι άλλο κάναμε οπότε αυτό ίσως έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στο ότι δεν μας βγήκε η χημεία. Ίσως να έβγαινε στη δεύτερη σεζόν. Αυτό που ήθελαν δεν το πετύχαμε οπότε θεωρώ δικαιολογημένο το ότι μας σταματάνε.

Όταν τελειώνει κάτι πάντα στενοχωριέσαι, είναι πολύ φυσιολογικό αυτό, ειδικά όταν έχεις πίσω σου και κάποιους ανθρώπους. Είναι λογικό να πικραίνεσαι. Ραδιόφωνο θα κάνω με τον Κώστα Μαρτάκη», είπε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έριξε αυλαία το «Happy Day» – «Βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι φέτος»

 Κώστας Φραγκολιάς για Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε κατά της παραγωγής του Survivor και το πολυσυζητημένο πλάνο της –«Ήθελαν να την εκθέσουν»

 Ελίνα Παπίλα: «Στενοχωριέμαι πολύ που δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα