Κώστας Φραγκολιάς για Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε κατά της παραγωγής του Survivor και το πολυσυζητημένο πλάνο της –«Ήθελαν να την εκθέσουν»

Το πολυσυζητημένο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor 2022 που έγινε viral σχολίασαν σήμερα το πρωί (8/7) στο Happy Day.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον νικητή του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, οι κάμερες εστίασαν στην σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, η οποία φάνηκε να “παγώνει” και να μη μπορεί να κρύψει την απογοήτευση της με το αποτέλεσμα, γεγονός που έδειξε πως ήταν σίγουρη ότι νικητής θα αναδειχθεί ο αγαπημένος

της.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο την αντίδρασή της!

Μάλιστα, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος είναι φίλος του ζευγαριού και σε λίγο καιρό θα τους παντρέψει μαζί με την σύντροφό του, ξέσπασε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha, καθώς τόνισε πως οι άνθρωποι της παραγωγής ήθελαν να εκθέσουν την μέλλουσα κουμπάρα του.

«Για μένα αυτό που έγινε είναι και η απόδειξη ότι ο Άρης Σοϊλέδης έπρεπε να είναι νικητής. Γιατί όταν ανακοινώνεις νικητή και το επόμενό σου πλάνο -όχι λίγο πιο μετά- είναι η γυναίκα του διεκδικητή και θες να τον εκθέσεις άνθρωπο αν έλεγε ή θα ψιθύριζε κάτι… Η Μαρία δεν είναι στο παιχνίδι. Το συζητάμε γιατί πας να εκθέσεις άνθρωπο. Κάνεις ριάλιτι; Πάρε τους παίκτες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «όλο το ίντερνετ ασχολείται με τη Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της. Και μπαίνει στη διαδικασία να απολογηθεί και να πει γιατί είχε αυτά τα μούτρα. Έχεις χάσει δεύτερο πλάνο αυτόν που έχεις χάσει; Στο Champions League τα πλάνα δείχνουν τον νικητή, τον αρχηγό, τον πάγκο και τον προπονητή. Και μετά τους χαμένους».

Διαβάστε ακόμα:

Κοινωνία Ώρα Mega: Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές

Νίκος Οικονομόπουλος: Η on camera αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του

Άγριες Μέλισσες: Το μήνυμα των σεναριογράφων για το φινάλε της σειράς -«Δε θα πούμε “αντίο”, θα πούμε “εις το επανιδείν”»

Keywords
Τυχαία Θέματα